Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απέφυγε το έμφραγμα η Καλλονή

Η ΑΕΛ Καλλονής δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τον Εθνικό Αστέρα, αλλά πήρε το εισιτήριο στις καθυστερήσεις.

Το πολυσυζητημένο ματς Εθνικός Αστέρας – ΑΕΛ Καλλονής τελικά διεξήχθη. Μπορεί οι κάμερες του OTE TV να απουσίαζαν, όμως οι Καισαριανιώτες των χιλίων οικονομικών προβλήματων το πάλεψαν και στο 94’ εφεραν το ματς στα ίσα (1-1), απαντώντας στο γκολ του Λεοζίνιο στο 55’.
Η ΑΕΛ Καλλονής είχε την πρωτοβουλία, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι στο 34’ με τον Μανούσο, αλλά «πλήρωσε» το γεγονός ότι δεν «καθάρισε» το ματς. Ωστόσο, στα πέναλτι πήρε το εισιτήριο με σκορ 4-1 και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας.
Η διαδικασία των πέναλτι: Μαρσέλο: 0-1, Σάμιος: 1-1, Χωριανόπουλος: 1-2, Καμπούρης: (άουτ), Λεοζίνιο: 1-3, Νικολέτος: (δοκάρι), Μανούσος: 1-4.

Εθνικός Αστέρας: Ντούσης, Καμπούρης, Συρίγος, Μαρτίνος, Θεολόγου, Καζνέτσης (65' Τσίπρας), Σάμιος, Σουλελές, Μαστρογιάννης (81' Δαφνάς), Λιοσάτος (74' Νικολέτος), Κετσετζόγλου. 

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Κώτσιος (90' Αναστασιάδης), Μαϊστόροβιτς, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Καζάκης (90+1' Γιόνδης), Μανουσάκης (82' Γκόβας).

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep