Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αυθημερόν η Καλλονή!

Η ΑΕΛK επίσημη ενημέρωση δεν έλαβε για την τύχη του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα και έτσι αναχωρεί την Τετάρτη (24/10) για την Αθήνα.

Η ομάδα της Λέσβου γνωρίζει ότι είναι πολύ πιθανό ο αγώνας Κυπέλλου της Τετάρτης (24/10) με τον Εθνικό Αστέρα να μην διεξαχθεί, όμως από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν ενημέρωσε, είναι υποχρεωμένη να δώσει το «παρών» στο γήπεδο. Έτσι, η απστολή θ αναχωρήσει το πρωί της ίδιας ημέρας για την Αθήνα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πάιερ, Τραορέ, Χατζόπουλος, Βαλιός, Κριπιντίρης, Βλαστέλλης, Χλεμπ, Ντάμπος και ο τιμωρημένος Γκονζάλες. Αντίθετα, για πρώτη φορά στη διάθεση του Τίμου Καβακά βρίσκεται ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς.

Η αποστολή: Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σερφά, Μαϊστόροβιτς, Αναστασιάδης, Γάλας, Γιόνδης, Γκόβας, Γιουκαρής, Μάππας, Καζάκης, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Μανουσάκης, Μανούσος, Σιλιγαρδάκης, Χωριανόπουλος, Γόμος.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Τεχνικός Διευθυντής, Λουκάς Καραδήμος και ο Γενικός Αρχηγός, Δημήτρης Αγγελώνιας.

Επιστροφή Κριπιντίρη!

Εν τω μεταξύ, επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από περίπου ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας ο Μιχάλης Κριπιντίρης. Ο αρχηγός της ΑΕΛΚ υπέστη στις 22 Σεπτεμβρίου θλάση σε τρία σημεία του δεξιού κάτω άκρου: στον μακρό προσαγωγό, στον κτενίτη και στον θυρεοειδή μυ.

Στις 8 Οκτωβρίου ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα 14 ημερών και στη συνέχεια αξιολογήθηκε και εντάχθηκε κανονικά στο πρόγραμμα στις 22 Οκτωβρίου.

 

Last modified onΤρίτη, 23 Οκτώβριος 2012 16:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep