Τελικά... Ιωνικό ο Σόουζα!

Εξέθεσε την Καλαμάτα ο Ιωνικός και ανακοίνωσε ότι ο Πορτογάλος έμεινε στη Νεάπολη!

Την πρωτοτυπία της ανακοίνωσής του από δύο ομάδες την ίδια ημέρα είχε ο Ούγκο Σόουζα την Παρασκευή (29/09). Το μεσημέρι η Καλαμάτα υποστήριζε μέσω ανακοίνωσης ότι ο Πορτογάλος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και το απόγευμα ο Ιωνικός έκανε γνωστή την παραμονή του! Προφανώς και η Μαύρη Θύελλα... βιάστηκε και βγήκε εκτεθειμένη. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Ούγκο Σόουζα στην ομάδα μας. Πολλές συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό του στιλ και τα χαρακτηριστικά του στο ανασταλτικό κομμάτι! Ούγκο, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο, με την Μπράσοβ από τη Ρουμανία να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ακολούθησε η μετακίνησή του στην Κύπρο, όπου πρώτα αγωνίστηκε στην ΑΕ Λεμεσού και στη συνέχεια στην Πάφο. Στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β' και τη διετία (2014-16) αγωνίστηκε στην Μπέβερεν.

Το 2017 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, όπου παρέμεινε μια τετραετία στην ομάδα. Με τους Θεσσαλονικείς μέτρησε 76 ματς με 4 γκολ, ενώ είχε για προπονητή τον τεχνικό της ομάδας μας, Δημήτρη Σπανό.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Ρουμανία, πρώτα στην Άστρα Γκιούργκιου και στη συνέχεια στη Σέπσι. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ έχει παίξει στα προκριματικά του Europa League αλλά και του Europa Conference League!».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2023 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep