Μπεναβίδου: «Θέλω τη Δόξα»

Η επιχειρηματίας Θεοπούλα Μπεναβίδου εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη Δόξα Δράμας.

Το μέλλον της Δόξας Δράμας στην κατηγορία είναι αβέβαιο (εάν υποβιβαστούν ομάδες από τη Super League 2), αλλά αυτό δεν φρενάρει το επενδυτικό ενδιαφέρον. Η επιχειρηματίας Θεοπούλα Μπεναβίδου εξέφρασε δημόσια το ενδιαφέρον εμπλοκής και όπως είπε: «Δεν με καθοδηγεί κανείς. Θέλω τη Δόξα Δράμας καθαρή και να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. 

Εγώ δεν παίζω ούτε παιχνιδάκια, ούτε με καθοδηγεί κανένας», ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Θέλω μια Δόξα καθαρή. Καλώ τους Δραμινούς που θέλουν μια Δόξα Δράμας καθαρή. Όποιος θέλει μια Δόξα Δράμας καθαρή, είμαι εδώ. Ζητάω τη στήριξη του απλού δραμινού λαού. Όποιος θέλει να με εμπιστευτεί, εγώ ενδιαφέρομαι επίσημα. Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου. Να ξέρετε ό,τι ακουστεί, εάν δεν το πω εγώ, να μην το πιστέψετε. Δεν με εκπροσωπεί κανένας».

Εάν θέλετε μια Δόξα Δράμας, μια μεγάλη ιστορική ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει, σας καλώ να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Είμαι ανοιχτή σε όλο τον απλό κόσμο. Δεν θέλω δίπλα μου κανέναν από αυτούς που φέρανε τη Δόξα στο σημείο που τη φέρανε. Θέλω η Δόξα Δράμας να συνεχίσει να έχει την ιστορία που είχε. Όχι την ιστορία που έχει τώρα».

Η Μπεναβίδου δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής πατάτας και έχει έντονη κοινωνική δράση. Πρόσφατα προσέφερε στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας 20 τόνους πατάτες, αλλά και 25 τόνους στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων «Οι Μαυραετοί» για να μοιραστούν σε άπορους.

Last modified onΚυριακή, 21 Μάρτιος 2021 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep