«Δεν περίμενε τέτοια τακτική ο Διαγόρας»

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης εξήγησε ποιο ήταν το κλειδί για τη νίκη της Δόξας Δράμας στη Ρόδο επί του Διαγόρα.

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Θανάσης Κολιτσιδάκης, είδε την ομάδα του να επικρατεί 1-3 του Διαγόρα. Μετά τη λήξη του αγώνα, ανέφερε στο SportDrama.gr:

«Ότι σχεδιάσαμε μας βγήκε. Τα παιδιά έκαναν πράξη αυτά που είπαμε πριν το παιχνίδι, τα ακολούθησαν κατά γράμμα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Το γρήγορο γκολ σίγουρα μας βοήθησε και θα μπορούσα να πω ότι η πλειάδα των ποδοσφαιριστών μας είχε πολύ καλή απόδοση. Αυτό ήταν σε όφελος όλης της ομάδας. Μεταξύ αυτών είχαμε τον Μαυριά που πέτυχε δύο γκολ και τον Πινδώνη που μετά από καιρό έπαιξε βασικός και ήταν αρχηγός μέσα στο γήπεδο με όλη τη σημασία της λέξεως.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και είπαμε να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό, λίγο η κούραση, λίγο η πρόθεση να κρατήσουμε το 2-0 μας έκανε να γυρίσουμε λίγο πίσω. Αποτέλεσμα ήταν να πιεστούμε αρκετά από το Διαγόρα. Στο 1-2 ανησυχήσαμε αρκετά όμως η είσοδος του Φυτόπουλου και το τρίτο γκολ ήταν καθοριστικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τέλος καλό. Τρεις βαθμοί σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία. Συνεχίζουμε με το εξ’ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης όπου πιστεύω ότι αν κερδίσουμε και εκεί θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Το βασικότερο σημείο του παιχνιδιού που νομίζω ότι έβαλε τις προϋποθέσεις για τη νίκη ήταν ότι παίξαμε πιέζοντας ψηλά με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο μας που δεν περίμενε μια τέτοια τακτική και φυσικά το γρήγορο γκολ μας έδωσε φτερά και ήταν το καθοριστικό για να ανατρέψουμε τα σχέδια του και να μην μπορέσουν να κάνουν το παιχνίδι τους .

Τώρα , για την Τετάρτη, θέλω να πιστεύω ότι έχουμε δύο συνεχόμενες νίκες και πάμε για την τρίτη. Να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη μια και καλή. Θα έχουμε την επιστροφή του Βάντερσον και πιθανώς του Κουκόλη και του Αγιώτη. Αυτούς θα τους δούμε αύριο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep