«Η Δόξα αδικείται»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δήλωσε ότι βάσει εικόνας, η Δόξα Δράμας αδικείται από τη βαθμολογία.

Μετά το 2-2 με τον Καραϊσκάκη, ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Κώστας Ανυφαντάκης, δήλωσε:

«Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν πολύ, με ορθόδοξο τρόπο. Μπήκαν πολλά γκολ. Περιμέναμε κάπως έτσι το παιχνίδι. Θέλαμε να ελέγξουμε το ματς, με καλή κυκλοφορία και να επιτεθούμε. Σε μεγάλο ποσοστό το πετύχαμε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο Καραϊσκάκης ανέβασε την πίεση και τον ρυθμό του. Μας προβλημάτισε και προηγήθηκε. Αυτό που κρατάμε είναι η αντίδραση, είναι σπουδαίο και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες.

Ισοφαρίσαμε 2-2 στο 85΄ και διεκδικήσαμε τη νίκη. Βάσει ευκαιριών και εικόνας, θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό ματς, θέλαμε πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα. Η Δόξα είναι μεγάλη ομάδα και θέλουμε να διατηρήσουμε την επαφή με την πρώτη εξάδα. Η εικόνα που έχουμε σε πολλά ματς είναι δυσανάλογη με τη βαθμολογία, που μας αδικεί. Προχωράμε μέχρι τέλους με μεγάλο κίνητρο την όσο δυνατό καλύτερη θέση. Καλή συνέχεια στον Καραϊσκάκη».

Ο παίκτης των Μαυρατών, Στέργιος Παρασκευάς, είπε:
«Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα μέσα στην Άρτα. Ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε. Μετά ανέβασε ρυθμό ο Καραϊσκάκης, έβαλε δυο γκολ από στατικές φάσεις. Ακολούθως, καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και ισοφαρίσουμε. Κοιτάμε τη συνέχεια, έχει δρόμο το πρωτάθλημα και ευελπιστώ να πάμε καλύτερα».

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2020 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep