Ήττα από τον ΠΑΟΚ

Η Δόξα Δράμας προηγήθηκε 1-0 του ΠΑΟΚ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε τρία γκολ και ηττήθηκε (1-3).

Ο Κώστας Ανυφαντάκης είχε ζητήσει από τους παίκτες του να είναι ανταγωνιστικοί με τον ΠΑΟΚ. Πράγματι, στο φιλικό της Τετάρτης (13/11) οι Μαυραετοί στάθηκαν αρκετά καλά και μάλιστα το φινάλε του πρώτου μέρους τούς βρήκε να είναι με 1-0 μπροστά στο σκορ.

Στο 20' ο Αλέξανδρος Κόντος με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Παπαδόπουλο και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Δικέφαλος του Βορρά ισοφάρισε στο 57' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα.

Το 1-2 σημειώθηκε στο 62'. Ο Ζαμπά έδωσε στον Πέλκα, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Άκπομ έκανε το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 73' με ωραίο τελείωμα του Λάμπρου.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ηλιάδης, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος (50' Πλέγας), Οικονόμου (68' Ρούτσης), Περέγιο, Κόντος, Αναστασίου, Αυλωνίτης, Παρασκευάς, Σαμπανίδης, Παπαϊωάννου (78' Τάσιος). Έπαιξαν και οι: Κρητικός, Παπαργυργίου, Πινδώνης, Σιώπης, Ρόβας

ΠΑΟΚ (Aμπέλ Φερέιρα): Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Καλουτσικίδης (46’ Τσιγγάρας) Βαρέλα, Παναγιώτου (64’ Τάχατος), Μαουρίσιο (64’ Γρόσδης), Στοχ (46’ Λάμπρου), Πέλκας (64’ Σαλαμούρας), Βιεϊρίνια, Άκπομ, Ζαμπά.

Last modified onΤετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep