«Ανταγωνιστικοί με τον ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για το φιλικό της Δόξας με τον ΠΑΟΚ. Οι αμφίβολοι με Παναχαϊκή.

Η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (13/11, 17.00) εντός έδρας τον ΠΑΟΚ, σε σπουδαίο φιλικό τεστ. Ο τεχνικός των Μαυραετών, Κώστας Ανυφαντάκης, ανέφερε για την αναμέτρηση με τους νταμπλούχους Ελλάδας: «Παίζουμε με τους πρωταθλητές, μια μεγάλη ομάδα, σύγχρονη ευρωπαϊκή. Καλούμαστε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μην καταστρέφουμε μόνο. Να μην μας απασχολεί μόνο η φάση άμυνας. Να παίξουμε, να έχουμε μπάλα, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, με τις δικές μας στιγμές.

Το φιλικό είχε κλειστεί πολλές μέρες πριν. Με την Παναχαϊκή δυστυχώς μας έβαλαν Παρασκευή για τηλεοπτικούς λόγους. Ο προβληματισμός της διαχείρισης και της κόπωσης είναι αναπόφευκτος. Θα επιδιώξουμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή φρεσκάδα. Έχουμε πολλά παιδιά, που θα είναι ανταγωνιστικά με τον ΠΑΟΚ. Το όνομα και η ποιότητά του είναι κίνητρο και ευχαρίστηση για όλους μας. Θα έχουμε βεβαίως στην προσέγγισή μας και το ματς με την Παναχαϊκή στο μυαλό».

Ο αγώνας με την Παναχαϊκή, επίσης εντός, την Παρασκευή για το πρωτάθλημα (17.30), είναι λογικό να αποτελεί προτεραιότητα. Για το ματς αυτό αμφίβολοι είναι οι Κόντος, Αργυρόπουλος, Χάμοντ και Κουκόλης (πιο πιθανό να είναι αποστολή οι δυο πρώτοι, στο «50-50» ο Γκανέζος, πιο δύσκολα ο έμπειρος στόπερ) και σίγουρα νοκ άουτ παραμένει λόγω θλάσης ο Αποστολίδης. Οι Κόντος-Αργυρόπουλος, που ανεβάζουν διαρκώς στροφές και σχεδόν μπήκαν σε φουλ ρυθμούς, είναι πιθανό να παίξουν για λίγο και με τον ΠΑΟΚ. Ατομικά προπονούνται οι Χάμοντ-Κουκόλης, που αμφότεροι χτύπησαν στον αστράγαλο στη Ριζούπολη.

Last modified onΤρίτη, 12 Νοέμβριος 2019 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep