«Ήμασταν πιεσμένοι»

Ο Χρήστος Κουκόλης μίλησε για τη νίκη της Δόξας Δράμας, με 1-0 στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα Πόντου.

Από τους πρωταγωνιστές στην πρώτη νίκη της Δόξας Δράμας, με 1-0 στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα Πόντου με το γκολ του Νίκου Ιωαννίδη, ήταν ο Χρήστος Κουκόλης. Ο 29χρονος Βεροιώτης στόπερ, που συνέθεσε ισχυρό δίδυμο με τον Στέλιο Καψάλη (άλλοτε συμπαίκτες στον Πανσερραϊκό, έχει παίξει και σε Βέροια, FC Σέρρες, Αγροτικό Αστέρα, Λαμία και Ηρακλή) μπροστά από την εστία του Μένκα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «Μαυραετών» για την παρθενική επιτυχία και τις προεκτάσεις της:

«Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Ήμασταν πιεσμένοι μετά την αρνητική εκκίνηση, στο Κύπελλο με τα Τρίκαλα και στην πρεμιέρα πρωταθλήματος, με τον Καραϊσκάκη στη Δράμα. Αυτή η νίκη φέρνει ηρεμία και αυτοπεποίθηση, έφυγε ένα βάρος και υπάρχουν ψυχολογικές προεκτάσεις. Επίσης, το τρίποντο μας δίνει χρόνο για να «βρεθούμε» καλύτερα ως ομάδα, έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, χωρίς βεβαίως να σημαίνει πολλά παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ακόμα ότι «ρεφάραμε» την απώλεια με τον Καραϊσκάκη. Ίσως μπορούμε να πούμε ότι καλύπτεται το έδαφος μόνο αν κερδίσουμε τον Απόλλωνα Λάρισας στην έδρα μας, με δυο σερί νίκες.

Να υπάρξει δηλαδή συνέχεια, για να υπάρξει αξία και αντίκρισμα στο διπλό στην Καλαμαριά. Με τον Απόλλωνα Πόντου πήραμε τη νίκη γιατί είχαμε υπομονή. Ήμασταν τακτικά σωστοί και είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι, ενώ στο δεύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε ανοιχτό γήπεδο, όταν προσπαθούσαμε να εκδηλώσουμε αντεπιθέσεις».

«ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ, ΩΦΕΛΗΣΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ»

Για να συνεχίσει ο Χρήστος Κουκόλης: «Κρατάμε κυρίως τη νίκη, έχουμε την αίσθηση ότι θα γίνουμε καλύτεροι όσο περνά ο χρόνος. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Η διακοπή μας ωφέλησε. Για 20 μέρες δουλέψαμε με το νέο προπονητή, που δεν είχε πολύ χρόνο στην πρεμιέρα με τον Καραϊσκάκη να περάσει τη φιλοσοφία του. Είχαμε 20 νέους παίκτες, καινούριο τεχνικό τιμ. Ήταν σαν μίνι-προετοιμασία, στο «χτίσιμο» της ομάδας και τη νέα φιλοσοφία. Δουλέψαμε πολύ στο πλάνο του προπονητή και στη φυσική κατάσταση».

«ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ»

Όσο για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας και το φετινό στόχο, ο έμπειρος αμυντικός ανέφερε: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το είδαμε με τον Απόλλωνα Πόντου. Μπορεί να έχει «μείον 6», προβλήματα και μικρό ρόστερ, αλλά δεν τους κερδίζεις εύκολα, παρά τις αντιξοότητες. Έχει έμπειρο κορμό, «χημεία», είχε παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί. Έτσι και ο Απόλλων Λάρισας. Είναι δυνατός και υπολογίσιμος την τελευταία διετία. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να «διαβάσουμε» τον αντίπαλο, όπως το κάναμε επιτυχώς στην Καλαμαριά. Επίσης, έξτρα κίνητρο είναι η πρώτη επιτυχία στη Δράμα. Στην πρεμιέρα πικράναμε τους φιλάθλους μας, πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους, το «στοίχημα» μαζί τους. Να τους δώσουμε λοιπόν χαρά με νίκη εντός για πρώτη φορά φέτος. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη στη Θεσσαλονίκη και τους αφιερώνουμε την επιτυχία. Μέσα από διάρκεια, σταθερότητα, νίκες και καλές εμφανίσεις, ευελπιστούμε να τους έχουμε πιο ενεργά κοντά μας. Όσο για το φετινό στόχο συνολικά, θέλουμε όλοι να δίνουμε το 100%. Δεν είναι κανείς αδιάφορος όταν φοράς αυτή τη φανέλα και θα κάνουμε προσπάθεια για όσο το δυνατόν παραπάνω νίκες. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα και θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι δυνατό και ωραίο, που θα χαίρεται ο κόσμος, ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Κλείνοντας, για το ατού της Δόξας και τις προσωπικές του βλέψεις, ο Κουκόλης κατέληξε: «Στο ρόστερ διαθέτουμε πολλούς νεαρούς παίκτες με ταλέντο και φιλοδοξία και λίγους έμπειρους, που βοηθάμε για το «πάντρεμα» στο γήπεδο. Αυτό το «δέσιμο» και η φιλοδοξία μπορούν να αποτελέσουν οδηγό, για καλύτερη συνέχεια. Όσο για μένα, οι στόχοι μου είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με αυτούς της ομάδας. Θέλω υγεία για μένα και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω για μια καλή σεζόν για τη Δόξα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep