«Ο χρόνος κυλά υπέρ μας»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης θεωρεί ότι με την πάροδο του χρόνου η Δόξα Δράμας θα παρουσιάζεται καλύτερη.

Μετά τη νίκη εκτός έδρας (0-1) απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Κώστας Ανυφαντάκης, δήλωσε:

«Ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς, γιατί και εμείς και ο Απόλλων τη θέλαμε πολύ, ξεκινώντας αμφότεροι με ήττα στην πρεμιέρα. Είναι σημαντικό τρίποντο, που βοηθά ψυχολογικά για τη συνέχεια. Είχαμε καλή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Αυτή η επιτυχία είναι 100% των παικτών, σε αυτούς ανήκει η νίκη, καθώς κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ανεξαιρέτως. Ο χρόνος κυλά υπέρ μας, έρχεται διαρκώς η βελτίωση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη.

Κυνηγήσαμε το γκολ ως το τέλος και αυτό ήρθε στο φινάλε. Νωρίτερα είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, καλή μετάβαση και παιχνίδι από τα πλάγια, δημιουργώντας καλές προϋποθέσεις. Δεν μίλησα ποτέ για διαιτησία, για να πω τη γνώμη μου για το πέναλτι που ζητά ο Απόλλων. Στο ματς φαινόταν ότι θα κέρδιζε όποιος έβαζε πρώτος γκολ, όπως και έγινε. Το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθειά μας και βλέπουμε τη συνέχεια, το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας».

Last modified onΔευτέρα, 28 Οκτώβριος 2019 13:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep