Νίκη για τη Δόξα Δράμας

Η Δόξα Δράμας νίκησε 2-1 τη Δόξα Κάτω Καμήλας στις Σέρρες. Χωρίς συμμετοχή Περεγιό, Ενγκόνγκα.

Την πρώτη της φιλική νίκη κατέκτησε την Τετάρτη (28/08) η Δόξα Δράμας. Οι Μαυραετοί επικράτησαν στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών με 2-1 της Δόξας Κάτω Καμήλας χάρη στην καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο, στο δεύτερο είδαν τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές ευκαιρίες. Σημειώνεται ότι στον πάγκο έμειναν οι Ιγκόρ Ενγκόνγκα, Σέρχιο Περεγιό, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Βίτορ Ούγκο. Τη σεζόν 2017-18 ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έπαιξε σε 6 ματς του Διαγόρα Ρόδου και σημείωσε 1 γκολ και ακολούθως είχε 11 ματς και 1 τέρμα με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο Κόντος με εκτέλεση φάουλ στο 17' άνοιξε το σκορ για τη Δόξα Δράμας και στο 31' κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κρητικός. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Παπαδόπουλο στο 50' και στο 78' είχαν σοκάρι με τον Σιάκκα. Ο τελευταίος πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία εξαιρετική κίνηση, βραβεύτηκε για την προσφορά του. Μάλιστα τη βράβευση έκανε ο πρώην συμπαίκτης του και νυν τεχνικός διευθυντής, Νίκος Τσιμπλίδης. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, λόγω τραυματισμού δεν έπαιξαν οι Σιώπης, Αργυρόπουλος, Γουίνεϊ και οι Κουκόλης, Αναστασίου που εντάσσονται τώρα στην προετοιμασία.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μένκα (61' Ηλιάδης), Αυλωνίτης (72' Βίτορ Ούγκο), Μαρκοπουλιώτης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Παρασκευάς (77' Ρούτσης), Πλέγας, Κρητικός, Κόντος (69' Τάσσιος), Βασιλούδης (61' Σαμπανίδης), Ρόβας.

Οφρυδόπουλος: «Πιο ποιοτικοί οι Έλληνες»

Όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα «sportdrama.gr», ο τεχνικός Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε ότι η ομάδα του πρέπει να καλύψει τον χρόνο χωρίς δικαιολογίες και ανέφερε σε ερώτηση για τους ξένους στο ρόστερ: «Οι Έλληνες έχουν περισσότερη ποιότητα».

Για το παιχνίδι:

«Είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ και κάναμε πολλά λάθη. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα πολλά λάθη και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας από την αρχή. Ο χρόνος μπορεί να μας πιέζει, αλλά θα τα καταφέρουμε».

Για την κλήρωση:

«Είμαστε τρεις από τις ομάδες που ξεκινήσαμε σχεδόν το ίδιο οπότε όλοι μπορεί να θέλαμε τον ίδιο αντίπαλο. Ξεκινήσαμε πολύ αργά, αλλά αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλαμε και οι τρεις».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου της Δόξας:

«Αυτά θα τα πούμε μόλις ολοκληρώσουμε το ρόστερ και ξέρουμε τον αριθμό των παικτών και ποιους παίκτες θα δούμε. Είναι διαφορετικό να ψάχνεις για παίκτες τον Ιούνιο και διαφορετικό στις 20 Αυγούστου. Άλλο να οργανώνεσαι ένα χρόνο πριν και άλλο να ψάχνεις ένα μήνα πριν το πρωτάθλημα. Νομίζω πως θα έχουμε χρόνο και πρέπει να κοιτάξουμε το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί. Υπάρχουν ομάδες που είναι έτοιμες από πέρυσι και άλλες τρεις που έπεσαν και είναι πολύ ισχυρές. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη:

«Είναι μεγάλη τιμή που είμαι Μακεδόνας στην καταγωγή και βρίσκομαι σε αυτά τα μέρη. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι προπονητής της Δόξας Δράμας. Όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι έκανα όλα αυτά τα χρόνια σαν προπονητής. Υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις, αν και όσο βαριά είναι αυτή η φανέλα έγιναν πολλά λάθη».

Για το αν είναι ευχαριστημένος και αν θα καλύψει το χαμένο έδαφος:

«Για δέκα μέρες είμαστε μια χαρά. Πρέπει αν καλύψουμε το χρόνο χωρίς δικαιολογίες».

Για την υπομονή που θέλει από τον κόσμο:

«Θέλω να πω στον κόσμο πως η ομάδα πρέπει να έχει εντοπιότητα. Να αγκαλιάσει ο κόσμος αυτή την ομάδα και να δει παιδιά από τον τόπο του να παίζουν. Από εκεί και πέρα θα ανέβει και η Κ19. Νομίζω πως όσο περισσότερο προωθούνται τα παιδιά από τη Δράμα, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν τα πράγματα».

Για την παρουσία των ξένων στο ρόστερ:

«Οι Έλληνες παίκτες έχουν περισσότερη ποιότητα. Δεν έχει υπογράψει ακόμα κανένας παίκτης».

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2019 23:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep