Ξένοι προς αποχώρηση

Από τους ξένους που έφερε η Δόξα Δράμας είναι ζήτημα αν μείνει ο ένας. Έμμεση ανακοίνωση ενίσχυσης.

Το deal με τη Μαγιόρκα που διέρρεε προ ημερών η Δόξα Δράμας δεν δείχνει να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το FL News είχε ενημερώσει σχετικά με την έλευση ποδοσφαιριστών (διεθνείς με Ισημερινή Γουινέα, Βολιβία μεταξύ άλλων) από τη Δ' κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και είχε προκαλέσει την αντίδραση της ΠΑΕ. Τα διοικητικά στελέχη, μάλιστα, εμφανίζονταν πεπεισμένα ότι θα έκαναν τη διαφορά. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, οι παραπάνω δεν έδειξαν έως τώρα αυτό που ήθελε ο τεχνικός Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Από τους πέντε ξένους, οι δύο αποχώρησαν πριν το φιλικό του Σαββάτου με την Προσοτσάνη, ενώ οι άλλοι τρεις (Γουίνεϊ, Ενγκόνγκα, Περεγιό) ξεκίνησαν στη σύνθεση με τους υπό δοκιμή και τους μικρούς από την Κ19. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι από τους προαναφερθέντες υπάρχει πρόθεση να μείνει ο ένας.

Η ΠΑΕ, πάντως, συμπεριέλαβε στο απουσιολόγιο του φιλικού τους Ευθύμη Αργυρόπουλο (Παναχαϊκή), Χρήστο Ρόβα (Ηρακλής) και Ιορδάνη Παπαργυρίου (Λαμία), ανακοινώνοντας έμμεσα τη συμφωνία μαζί τους. Ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας θα πρέπει να θεωρούνται οι Κώστας Πλέγας (Παναχαϊκή), Αλέξανδρος Κόντος που έπαιξαν το Σάββατο.

Last modified onΤρίτη, 27 Αύγουστος 2019 01:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep