«Έχουμε το υλικό να πετύχουμε»

Αισιόδοξος για την πορεία της Δόξας Δράμας ο 21χρονος μέσος, Μανώλης Πατράλης.

Ο χαφ της Δόξας Δράμας, Μανώλης Πατράλης, μίλησε στη «Metrosport» για τη νίκη επί του Ηρακλή και για το μέλλον της ομάδας του από εδώ και στο εξής...

Για τη νίκη επί του Ηρακλή:
«Ηταν μονόδρομος. Επρεπε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Το είχαμε ανάγκη και το δείξαμε. Η ομάδα έβγαλε πάθος. Επρεπε να βγάλουμε αντίδραση και το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο. Είχαμε και την ήττα από τον Ηρόδοτο, την οποία δεν έπρεπε να την κάνουμε, ενώ είχαμε στην πλάτη μας και την ένσταση στο θέμα του Ν.Π.Σ. Βόλος. Ολα αυτά μας πείσμωσαν. Μπήκαμε για να κερδίσουμε και αυτό φάνηκε στο γήπεδο.

Για το αν αλλάζει τα δεδομένα η νίκη επί του Ηρακλή:
«Πιστεύω, είναι νωρίς ακόμη. Υπάρχει δρόμος. Ηταν σαφώς σημαντική νίκη, η οποία μας δίνει ώθηση και ψυχολογία. Μπορούμε να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Επιπλέον, ήταν επιτυχία κόντρα σε ισχυρό αντίπαλο, με μεγάλο όνομα. Πιστεύουμε να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Εχουμε το υλικό και τις δυνατότητες για να πετύχουμε. Εχουμε να βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με τον Αήττητο στην Αθήνα:
«Πρέπει να κλείσουμε με νίκη. Είναι αναγκαίο να δείξουμε το ίδιο πάθος και θέληση, να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν θα είναι εύκολο, διότι παίζουν για την παραμονή τους, αλλά κι εμείς έχουμε ισχυρό κίνητρο».

Για τον κόσμο:
«Τους ευχαριστούμε, που κάθε αγωνιστική είναι κοντά μας και μας δίνουν ώθηση. Τους θέλουμε κοντά μας, γιατί η παρουσία τους μας δίνει κουράγιο και δύναμη».

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep