«Θα το παλέψουμε...»

Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά μίλησε για τη νίκη της Δόξας Δράμας σε βάρος του Ηρακλή και για τη συνεργασία του με τον Μανουέλ Ρόκα.

Η Δόξα Δράμας θα παλέψει για το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις μέχρι το τέλος όπως δήλωσε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά. Ο μέσος των Μαυραετών φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και χαρακτήρισε πολύ καλή επιλογή για τον Ηρακλή τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα.

Για τη νίκη σε βάρος του Ηρακλή:

«Είναι αλήθεια ότι δεν αρχίσαμε τόσο καλά το πρωτάθλημα, όσο θα θέλαμε. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή είχαμε μαζί μας τον κόσμο. Είχε προηγηθεί η απόφαση με τον Βόλο. Μας πήραν τους τρεις βαθμούς και περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Ο αγώνας με τον Ηρακλή ήταν τελικός για μας. Ήταν πολύ σημαντικό να φτάσουμε στη νίκη. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, αφού ταυτόχρονα και η προϊστορία δεν ήταν καλή. Είχαμε πάθος και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Αυτό ήταν το σημαντικό για να φτάσουμε στη νίκη. Ξέραμε επίσης ότι ο Ηρακλής δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ετσι, ήταν ευκαιρία, που τον βρήκαμε και σε αυτή την κατάσταση. Δεν θέλαμε να χαρίσουμε τίποτα και μας βγήκε το παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν ήταν κακός ο Ηρακλής, πιστεύω ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι. Καταφέραμε να πετύχουμε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και να πάρουμε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία. Μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής, αλλά φτάσαμε στη νίκη, που τόσο πολύ τη θέλαμε».

Για τον Μανουέλ Ρόκα με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Πανθρακικό:

«Ήμασταν μαζί στον Πανθρακικό. Δουλέψαμε καλά εκείνη την περίοδο. Είναι καλός άνθρωπος και καλός προπονητής. Ο Ηρακλής έκανε καλή επιλογή. Έχω δουλέψει, βέβαια, και με τον Ελευθερόπουλο. Είναι επίσης καλός προπονητής. Προφανώς έτσι όπως ήταν η κατάσταση στον Ηρακλή, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο».

Για τον στόχο της ανόδου:

«Θα το παλέψουμε μέχρι τέλος. Ο Βόλος είναι πλέον ένα βήμα μπροστά. Επίσης, η Κέρκυρα είναι στα φαβορί για την άνοδο, για τη δεύτερη θέση, αλλά και για την πρώτη ακόμη. Ο Ηρακλής έχει την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, με βάση τους παίκτες, ατομικά, από πλευράς ποιότητας, αλλά δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά».

Last modified onΤρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep