«Θέματα της διοίκησης»

Ο επιθετικός της Δόξας Δράμας, Νίκος Σαμπανίδης αναφέρθηκε και στην αφαίρεση βαθμών από τη συγκομιδή.

Μετά τη νίκη (2-0) της Δόξας Δράμας απέναντι στον Ηρακλή ο επιθετικός των Μαυραετών, Νίκος Σαμπανίδης ρωτήθηκε και για την πρόσφατη αφαίρεση βαθμών, τονίζοντας ότι αυτό είναι θέμα διοίκησης. Όπως είπε:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που ήταν δίπλα μας παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Είδαμε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, ευτυχίσαμε να προηγηθούμε στην αρχή και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό ήταν κομβικό στο ματς και πήγαμε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τα ηνία του αγώνα, η αμυντική μας λειτουργία ήταν αρκετά καλή και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Θα ήθελα πάρα πολύ να σημειώσω το γκολ, αλλά δεν έτυχε. Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα και στην επόμενη αγωνιστική».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια μετά την αφαίρεση τριών βαθμών:

«Εμείς δεν ασχολούμαστε με αυτά, είναι θέματα της διοίκησης. Κοιτάμε να είμαστε όσο μπορούμε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο. Θέλουμε να κερδίζουμε και αυτό προσπαθούμε να αποδείξουμε σε κάθε αγώνα».

Last modified onΣάββατο, 15 Δεκέμβριος 2018 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep