Θλάση ο Κάσες

Ο Χοσέ Κάσες έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων τουλάχιστον για δύο εβδομάδες. Ο Χοσέ Κάσες έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.

Εκτός προπονήσεων της Δόξας Δράμας θα μείνει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ο Χοσέ Κάσες που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού.

[googlead][/googlead]
Χωρίς τον Χοσέ Κάσες που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού θα κάνει τα σχέδια του ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Νίκος Κωστένογλου, για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (15/4) με τον ΟΦΗ. Ο 31χρονος μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει πρόβλημα και έτσι θα μείνει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που έχει η ομάδα της Δόξας Δράμας για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και ο Νίκος Κωστένογλου στην τελευταία προπόνηση της ομάδας έκανε αρκετές δοκιμές σε σχήματα στο εσωτερικό διπλό που έγινε σε περιορισμένο χώρο.

Η ομάδα της Δόξας Δράμας θέλει τη νίκη πολλαπλής σημασίας σε αυτό το παιχνίδι και για να καλύψει χαμένος έδαφος, αλλά και σαν ηθική δικαίωση της ποιότητας που διαθέτει σε έμψυχο υλικό. Παράλληλα επιζητά και την επιστροφή στις νίκες μετά το λάθος με την χρησιμοποίηση έξι ξένων με τον Άρη και την ήττα της Μεγάλης Πέμπτης από τον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Χανιά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep