«Εμπεριέχουν δόλο»

Διαψεύδει τα σενάρια περί Τεννέ η Δόξα Δράμας. Μαγνητική για Κάσες.

[googlead][/googlead]

Σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος θέλει να συνεργαστεί με τον Μπάμπη Τεννέ την προσεχή σεζόν είδαν το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, η ΠΑΕ τα διέψευσε και υποστήριξε ότι αυτά εμπεριέχουν δόλο για να χαλασούν το καλό κλίμα πριν το ματς με τη Δόξα Δράμας. Σημείωσε δε ότι ο Νίκος Κωστένογλου έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας θεωρεί ανυπόστατα τα δημοσιεύματα μερίδας του τύπου που θέλουν τον Μπάμπη Τεννέ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της στο τέλος της σεζόν. Ουδέποτε μέλος της διοίκησης έχει έρθει σε επαφή με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμη. Παράλληλα, θεωρεί ότι ανάλογα δημοσιεύματα εμπεριέχουν δόλο, ώστε να χαλάσουν το καλό κλίμα της ομάδας, λίγο πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ».

Σε ό,τι αφορά στον Χοσέ Μαρία Κάσες, το πρωί της Τετάρτης (11/04) υποβλήθηκε σε μαγνητική και υπάρχει αισιοδοξία για τη γρήγορη επιστροφή του, αφού δεν έχει τραυματιστεί στο ίδιο σημείο που είχε ταλαιπωρηθεί πρόσφατα.

Last modified onΤετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep