«Ταπεινότητα και αυτοσυγκέντρωση»

Το μήνυμα του Νίκου Κωστένογλου μετά το «διπλό» της Δόξας Δράμας στην Καρδίτσα.

Από μια δύσκολη έδρα πέρασε νικηφόρα (0-1) η Δόξα Δράμας. Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κωστένογλου ανέφερε ότι στόχος είναι να σταθεροποιήσει την απόδοσή της η ομάδας του. Ο τεχνικός των «μαυραετών» ανέφερε: «Ήταν μια σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μία ομάδα ιδιαίτερα δυνατή. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι μας δίνουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα από τον αντίπαλό μας, δεν κινδυνεύσαμε και προχωράμε με αισιοδοξία και σοβαρότητα. Στόχος μας είναι η σταθεροποίηση της απόδοσης. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε βαδίζοντας στις γραμμές που έχουμε χαράξει, με ταπεινότητα και αυτοσυγκέντρωση. Παρουσιάσαμε μεγάλη σταθερότητα σε ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ταξίδεψε και ήταν κοντά μας».

Ο Βαγγέλης Γκότοβος που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Δείξαμε διάθεση και ότι είμαστε ομάδα. Η δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα βγήκε σήμερα στο γήπεδο και θεωρώ ότι μας δικαιώνει το αποτέλεσμα».

Last modified onΚυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 19:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep