Δοκιμασία στην Καρδίτσα

Η Δόξα Δράμας ολοκλήρωσε το Σάββατο (24/2) με μια προπόνηση στην Καρδίτσα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Αναγέννηση. 

[googlead][/googlead]

Η παρουσία της Δόξας μακριά από τη Δράμα στο φετινό πρωτάθλημα αποτελεί ένα ζητούμενο, καθώς παρουσιάζει αστάθεια. Έτσι η δοκιμασία την Κυριακή (25/02, 15:00) σε μια έδρα όπως είναι αυτή της Αναγέννησης Καρδίτσας φαντάζει ως ένα δύσκολο εμπόδιο για τους «Μαυραετούς». Ο Νίκος Κωστένογλου, όμως και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να… χτίσουν ένα νικηφόρο σερί, με αρχή την επικράτηση την προηγούμενη αγωνιστική σε βάρος του Πανσερραϊκού. 

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο (24/2) με μια προπόνηση στην Καρδίτσα χωρίς κάποιο απρόοπτο. Εκτός πλάνων είναι οι Κάσες, Λίτσκας, Σπυρόπουλος και Στεφάνοβιτς. Αντίθετα επιστρέφουν μετά από καιρό οι Γουνδουλάκης, Μπαϊκαρά. 

Έτσι την αποστολή αποτελούν οι: Βούρας, Μένκα, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Ντατίδης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Ματσούκας, Νατσιόπουλος, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά, Καπνίδης, Γεωργιάδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep