Με Βαλλιάνο, Καπνίδη

Ελλιπής σε ένα ακόμα παιχνίδι η Δόξα Δράμας. Έμειναν εκτός Τζόκιτς, Στεφάνοβιτς, Γεωργιάδης, Ματσούκας, Μπαϊκαρά και Σπυρόπουλος.

[googlead][/googlead]

Το ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της Δόξας Δράμας δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Το Σάββατο (03/02, 15:00 ΕΡΤ3), λοιπόν, οι «Μαυραετοί» καλούνται να περάσουν με νίκη από τη Βέροια για να μην χάσουν κι άλλο έδαφος. Έχουν, βέβαια, πολλές απουσίες.

Οι νεοαποκτηθέντες Βαλλιάνος, Καπνίδης μπήκαν στην αποστολή, αλλά είναι τα μόνα νέα πρόσωπα. Και αυτό γιατί έμειναν εκτός οι Τζόκιτς, Στεφάνοβιτς, Γεωργιάδης όπως επίσης οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Μπαϊκαρά, Ματσούκας.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μένκα, Βούρα, Πεταυράκη, Όστοϊτς, Σιώπη, Ντιμιτρόφσκι, Βαλλιάνο, Γκότοβο, Βιτλή, Ριζογιάννη, Ντατίδη, Τσούτση, Νατσιόπουλο, Γουνδουλάκη, Μαρκόπουλο, Αρναρέλλη, Κουσκουνά, Καπνίδη, Κάσες, Λίτσκα.

Στη Θύρα 5 οι Δραμινοί

Σε ό,τι αφορά στην παρουσία των οπαδών της Δόξας, θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 5 του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας:

«Η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ενημερώνει τους φιλάθλους, οι οποίοι θα μεταβούν αύριο Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Βέροιας για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα, ότι θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 5, ενώ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το εκδοτήριο έξω από τη συγκεκριμένη θύρα. ​Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό τους θα αποτελεί η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, ενώ δε θα πρέπει να φέρουν διακριτικά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 18:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep