Η «μάστιγα» της Δόξας

Τα «θύματα» των μυϊκών τραυματισμών στη Δόξα Δράμας και πού αποδίδεται το γεγονός από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. 

[googlead][/googlead]

Σε «μάστιγα» έχουν εξελιχτεί για τη Δόξα Δράμας από το ξεκίνημα της σεζόν οι τραυματισμοί και κυρίως οι μυϊκοί. Άλλωστε οι δύο αναγκαστικές αλλαγές στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕ Καραϊσκάκης, του Λευτέρη Ματσούκα και του Ντενίζ Μπαϊκαρά με θλάσεις πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο δεν είναι κάτι σύνηθες.

Τα δύο αυτά «κρούσματα» ήρθαν να προστεθούν σε ουκ ολίγα «θύματα» από την αρχή του πρωταθλήματος. Στην μακρά αυτή λίστα βρίσκονται οι Γουνδουλάκης, Ματσούκας, Πεταυράκης, Σπυρόπουλος, Κάσες, Μπαϊκαρά, αλλά και ο Πετρόπουλος που έχει αποχωρήσει. Μάλιστα οι Ματσούκας και Κάσες έχουν «λαβωθεί» όχι μία, αλλά δύο φορές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σπυρόπουλος υπέστη υποτροπή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Δραμινοί αποδίδουν τους συχνούς μυϊκούς τραυματισμούς στην καθυστερημένη έναρξη της προετοιμασίας και στην «βαριά» προπόνηση μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Εκεί όπως τονίζουν οι παίκτες στις μεταξύ τους συζητήσεις θα έπρεπε να γίνει καλύτερη διαχείριση από το τεχνικό επιτελείο προκειμένου να είναι πιο «φρέσκοι».

Και αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να βρει λύση άμεσα ο Νίκος Κωστένογλου καθώς αυτή τη στιγμή είναι αναγκασμένος να στερείται βασικών του ποδοσφαιριστών, σε μια περίοδο που οι Δραμινοί αναζητούν την επιστροφή τους στα νικηφόρα αποτελέσματα και τη βελτίωση της εικόνας τους.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep