Η Δράμα στις… φλόγες

Πανέτοιμη η Δόξα Δράμας να γίνει η πρώτη ομάδα που θα υποχρεώσει τον Άρη σε απώλεια βαθμών- Λίγη ώρα πριν από την σέντρα του ματς η αποστολή από τον Άγγελο Διγκόζη 

[googlead][/googlead]

Την πρώτη της νίκη σε αγώνα κόντρα σε διεκδικητή της ανόδου θα κυνηγήσει η Δόξα Δράμας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (10/12, 15:00, ΕΡΤ-3). Οι «Μαυραετοί» μετά την ήττα από την Παναχαϊκή θέλουν να δείξουν χαρακτήρα και να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα υποχρεώσει τους Θεσσαλονικείς σε απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα. Στην προσπάθεια αυτή αναμένεται να έχουν «σύμμαχο» την δυναμική του κόσμου τους καθώς οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας κάνουν λόγο για περισσότερους από 5.000 οπαδούς στις εξέδρες. 

Στον αγωνιστικό τομέα, μοναδική απουσία ο τραυματίας Γιώργος Λίτσκας, ωστόσο επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Αντώνης Πετρόπουλος. Μάλιστα ο Άγγελος Διγκόζης δοκίμασε τον 31χρονο επιθετικό με τους βασικούς στις τελευταίες προπονήσεις και όλα δείχνουν πως αυτός θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της Δόξας. Παράλληλα φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν και οι Ματσούκας, Γουνδουλάκης ενώ φαίνεται να παίζεται μια θέση στην μεσαία γραμμή μεταξύ του Ριζογιάννη και του Μαχαίρα. 

Αναφορικά με την αποστολή, όπως συνηθίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep