«Δεχόμαστε τα ανθρώπινα λάθη»

Τη διαιτησία στον αγώνα της Δόξας με τον Άρη σχολίασε ο Άγγελος Διγκόζης.

[googlead][/googlead]

Στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των Μαυραετών, Άγγελος Διγκόζης ρωτήθηκε για το αν έπρεπε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπούρμπο και στον Ιντζόγλου και υποστήριξε πως αν τα λάθη των διαιτητών είναι ανθρώπινα, τότε είναι αποδεκτά. Ωστόσο, εξέφρασε τον προβληματισμό του ότι τα λάθη γίνονται εις βάρος της Δόξας Δράμας. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Άρης ήταν τυχερός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Διγκόζης:

«Χάθηκε ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Είτε παίζαμε με τον Άρη είτε με κάποια άλλη ομάδα χάσαμε τρεις πόντους και αυτό μας στενοχωρεί πολύ. Εύχομαι και πιστεύω η συνέχεια να είναι πολύ καλύτερη για την ομάδα μας».

Για το τι φταίει και στο δεύτερο 45άλεπτο η ομάδα δεν είχε το ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου:

«Μία ομάδα που ξεκίνησε 25 Σεπτεμβρίου, δεν μπορεί να έχει ρυθμό επί 90 λεπτά. Αλλά νομίζω ότι και στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Άρη δεν έκανε καμία ευκαιρία.

Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία για το αν ήταν ή όχι δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπούρμπου. Δεν θα το κάνω, γιατί και ο διαιτητής είναι άνθρωπος και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένα ανθρώπινο λάθος. Ο Άρης ήταν πιο τυχερός, χωρίς ευκαιρία μας έβαλε δύο γκολ και κέρδισε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το θέμα της δεύτερης ή όχι κίτρινης του Μπούρμπου, αλλά και του Ιντζόγλου, που αν έβγαιναν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα:

«Εγώ δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος, μπορεί να κάνει 1-ένα, δύο, τρία, πέντε, δέκα λάθη, αν είναι ανθρώπινα, τα δεχόμαστε. Αλλά δυστυχώς σε 7 αγωνιστικές, τα λάθη γίνονται εις βάρος της ομάδας μου. Αυτό λίγο μας προβληματίζει. Εμείς δεν κοιτάμε την απόδοση που θα έχει η τριάδα ή ο αντίπαλος, αλλά κοιτάμε τι κάνουμε εμείς».

Για τη διαφορά των 8 βαθμών του Άρη από τη Δόξα και αν αντικατοπτρίζει την αλήθεια ή είναι πλασματική:

«Δεν μπορώ να πω εγώ αν αντικατοπτρίζει την αλήθεια ή όχι. Η βαθμολογία τα λέει όλα. Με τον θετικό ή τον αρνητικό τρόπο, ο Άρης έχει το “7x7” και πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια. Βρίσκει τον τρόπο, παρόλο που στα παιχνίδια του δεν έχει πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Βρίσκει τον τρόπο και μπράβο του να κερδίζει τα παιχνίδια».

Ο Λευτέρης Ματσούκας δήλωσε:

«Έγινε ένα παιχνίδι με δύο ιστορικές ομάδες, σε ένα καταπληκτικό γήπεδο με καταπληκτική ατμόσφαιρα, χωρίς να γίνει το παραμικρό, με μεγάλη επικινδυνότητα. Ήρθε κόσμος του Άρη, ήρθε και ο δικός μας, μας χειροκρότησε.

Έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο, δεν μπορώ να πω ότι οπισθοχωρήσαμε. Απλά, ο Άρης με δύο τυχερές φάσεις, βρέθηκε μπροστά.

Είναι αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς, συνεχίζουμε, είμαστε ακόμη στον στόχο μας. Είναι πολύ νωρίς. Θα κοιτάξουμε να το αναλύσουμε μέσα στην ομάδα και να προχωρήσουμε.  Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Συγγνώμη από τον κόσμο αν τον στενοχωρήσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 21:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep