Συγκλονισμένος ο Διγκόζης

Σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τον τεχνικό της Δόξα Δράμας, Άγγελος Διγκόζης όταν η Δυτική Αττική έχει ζήσει πριν από λίγα 24ωρα μια «τραγωδία». 

[googlead][/googlead]

Δεν είχε πολλά λόγια για το αγωνιστικό κομμάτι ο Άγγελος Διγκόζης στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καλλιθέα στην οποία το FL NEWS έδωσε το «παρών». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά τεχνικός της Δόξας Δράμας:

«Δεν θέλω μιλήσω καθόλου για ποδόσφαιρο. Όταν έχουμε δει αυτές τις ημέρες της εικόνες καταστροφής τις τελευταίες μέρες. Και όταν έχουν χάσει 20 συνάνθρωποί μας, σε μια διπλανή περιοχή, την ζωή τους. Θα ήθελα να εκφράσω στις οικογένειες των θυμάτων τα συλλυπητήρια εκ μέρους μου αλλά και ολόκληρης της ομάδας. Να θυμούνται τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με ευχάριστες αναμνήσεις». 

Αναφορικά με το παιχνίδι ο κόουτς των «μαυραετών», πρόσθεσε: «Για το σημερινό παιχνίδι το μόνο που θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη νίκη. Και στους παίκτες της Καλλιθέας γιατί αγωνίστηκαν σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο. Εύχομαι στην Καλλιθέα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας που στάθηκε στο πλευρό μας και μας βοήθησε από την εξέδρα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep