Αττική 4,5 χρόνια μετά

Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της Δόξας Δράμας, που ψάχνει λύσεις μεσοεπιθετικά.

[googlead][/googlead]

Τους βαθμούς που έχασε στο εντός έδρας ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα θα επιδιώξει να πάρει την Κυριακή (19/11, 15:00) στην Ελευσίνα η Δόξα Δράμας απέναντι στην τυπικά γηπεδούχο Καλλιθέα. Οι «μαυραετοί» θα αγωνιστούν στο λεκανοπέδιο για πρώτη φορά μετά από 4,5 χρόνια και καλούνται να ξεπεράσουν τις απώλειες μεσοεπιθετικά.

Την τελευταία φορά που οι «ασπρόμαυροι» δοκιμάστηκαν στην Αττική ήταν τη σεζόν 2012-13 και συγκεκριμένα στις 12 Μαΐου 2013. Τότε, είχαν επικρατήσει 4-0 του Θρασύβουλου στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής. Περίπου 4,5 χρόνια μετά και λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά θα κυνηγήσουν το τρίποντο αναρρίχησης. Ωστόσο, δεδομένα θα έχουν νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους απέναντι στην Καλλιθέα.

Οι Κάσες, Ματσούκας και Γουνδουλάκης έχουν αποκλειστεί από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Άγγελος Διγκόζης. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, είχαν πάρει φανέλα βασικού στις τρεις πρώτες στροφές, έχοντας απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ. Εκφράζεται, πάντως, η πεποίθηση ότι αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν, θα καλύψουν επάξια τα κενά.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή αποτελείται από τους: Βούρα, Μένκα, Γκότοβο, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Μαχαίρα, Βιτλή, Ρανγκέλοφ, Βλάχο, Σπυρόπουλο, Πεταυράκη, Ντατίδη, Παπαζούδη, Τσούτση, Σταματόπουλο, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννη, Νατσιόπουλο, Λίτσκα, Πετρόπουλο, Μαρκόπουλο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 18 Νοέμβριος 2017 13:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep