«Στην Ελευσίνα για μάχη»

Το «μήνυμα» του Άγγελου Διγκόζη για το παιχνίδι με την Καλλιθέα- Νοκ άουτ και ο Λευτέρης Ματσούκας μετά τους Γουνδουλάκη και Κάσες. 

[googlead][/googlead]

Για «πόλεμο» προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του ο Άγγελος Διγκόζης. Η Δόξα Δράμας δοκιμάζεται στο δημοτικό στάδιο της Ελευσίνας με την Καλλιθέα (19/11, 15:00) και ο τεχνικός των «μαυραετών» φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο «μήνυμα» για τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Έτσι σε ομιλία του πριν από την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής (17/11) τους τόνισε: «Πάμε στην Ελευσίνα για μάχη. Όποιος νομίζει ότι είναι ένα εύκολο παιχνίδι κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο . Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι. Πολύ πιο δύσκολο από αυτό στον Αιγινιακό. Σας θέλω σοβαρούς και συγκεντρωμένους στην αποστολή μας».

Στον αγωνιστικό τομέα, μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα από τον Λευτέρη Ματσούκα. Ο μεσοεπιθετικός των «ασπρόμαυρων» δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι το όνομά του προστέθηκε σε αυτά των επίσης τραυματιών, Φανούρη Γουνδουλάκη και Χοσέ Μαρία Κάσες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή την οποία αποτελούν οι: Βούρας, Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Μαχαίρας, Βιτλής, Ραγκέλοφ, Βλάχος, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Νταντίδης, Παπαζούδης, Τσούτσης, Σταματόπουλος, Μπαϊκαρά Ριζογιάννης, Νατσιόπουλος, Λίτσκας, Πετρόπουλος και Μαρκόπουλος. Οι «μαυραετοί» θα αναχωρήσουν νωρίς το πρωί του Σαββάτου για την Αθήνα και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με ένα χαλάρωμα επί αθηναϊκού εδάφους.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep