«Μαυραετός» ο Μαχαίρας

Ο Δημήτρης Μαχαίρας (αριστερά) με τον τεχνικό διευθυντή της Δόξας, Νίκο Ιωσηφίδη (αριστερά) και τον εκπρόσωπο του παίκτη, Ισαάκ Κανακίδη Ο Δημήτρης Μαχαίρας (αριστερά) με τον τεχνικό διευθυντή της Δόξας, Νίκο Ιωσηφίδη (αριστερά) και τον εκπρόσωπο του παίκτη, Ισαάκ Κανακίδη

Η Δόξα Δράμας ενίσχυσε τη μεσαία της γραμμή με τον Δημήτρη Μαχαίρα.

[googlead][/googlead]

Ενίσχυσης συνέχεια για τη Δόξα Δράμας. Οι «Μαυραετοί» αναζητούσαν μέσο για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους και παρά τις δυσκολίες που είχαν εμφανιστεί, επέμειναν για να δώσουν τα χέρια με τον στόχο που είχαν εντοπίσει. Έτσι, την Τετάρτη (04/10) ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Δημήτρη Μαχαίρα.

Ο 27χρονος (16/09/90) μέσος από το 2009 φορούσε τη φανέλα του Λεβαδειακού, όμως φέτος δεν είχε πάρει συμμετοχές λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Οι Βοιωτοί τον παραχωρούσαν, ο ίδιος εμφανίστηκε να βρίσκεται κοντά στον δανεισμό του σε σύλλογο της Ισπανίας, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση για να αποδεσμευτεί και έτσι έκλεισε στη Δόξα Δράμας.

Με τους «πράσινους» είχε απολογισμό 134 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ την περσινή σεζόν ο Μαχαίρας κατέγραψε 20 ματς στη Super League και 3 στο Κύπελλο. Αναμφίβολα θα αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό «εργαλείο» για τον προπονητή, Άγγελο Διγκόζη στην προσπάθεια που θα κάνουν οι «ασπρόμαυροι» για πρωταγωνιστική πορεία.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017 14:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep