Ταξίδι στην Κέρκυρα

Η Δόξα Δράμας θα δώσει φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή (6/10) με την Κέρκυρα στο «νησί των Φαιάκων».

[googlead][/googlead]

Το πιο δυνατό «τεστ» στην μέχρι τώρα προετοιμασία της, θα δώσει η Δόξα Δράμας την Παρασκευή (6/10) με αντίπαλο την Κέρκυρα. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία την Δευτέρα (2/10) και εντός της ημέρας, αναμένεται, να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «νησί των Φαιάκων». Αξίζει να σημειωθεί πως οι Δραμινοί επιθυμούσαν το παιχνίδι να γίνει στην έδρα τους, προκειμένου ο κόσμος τους να έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα και ειδικά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ωστόσο ο γεωπόνος του γηπέδου δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» προκειμένου να παραδοθεί μετά τις εργασίες στον χλοοτάπητα.

Ο Άγγελος Διγκόζης από την πλευρά του θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του κόντρα σε έναν αντίπαλο από την Super League, δοκιμάζοντας κυρίως κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του εν όψει της επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό των «μαυραετών» είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Στην προπόνηση της Δευτέρας (2/10) ο Αλέξανδρος Τσούτσης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα ωστόσο από την Τρίτη αναμένεται να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Έτσι μοναδική απουσία παραμένει ο Χρήστος Ζυγκερίδης, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστών.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep