Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ηταν οδυνηρή ήττα»

Στα λάθη που έγιναν στην τελική προσπάθεια στάθηκε ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Βασιλακάκης, για την ήττα από την Ζάκυνθο. Στα λάθη που έγιναν στην τελική προσπάθεια στάθηκε ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Βασιλακάκης, για την ήττα από την Ζάκυνθο.

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης, μίλησε για την ήττα από την Ζάκυνθο και τόνισε πως χάθηκαν ευκαιρίες λόγω ψυχραιμίας ή ικανότητας.

.«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ, αλλά λόγω ψυχραιμίας ή ικανότητας δεν τα καταφέραμε. Ϊσως να μην έχουμε και την ποιότητα που χρειάζεται από τη μέση και μπροστά για να τελειώσουμε τις φάσεις όπως πρέπει»

Στις ευκαιρίες που χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο για να πάρουν το παιχνίδι στάθηκε ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης. 

 

«Δυστυχώς για εμάς φάνηκε πως ένα λάθος που μπορείς να κάνεις το πληρώνεις ακριβά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τέσσερις, πέντε πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ, αλλά λόγω ψυχραιμίας ή ικανότητας δεν τα καταφέραμε. Αν είχαμε τελειώσει μια από αυτές τις φάσεις θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα στη συνέχεια. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσουμε. Ϊσως να μην έχουμε και την ποιότητα που χρειάζεται από τη μέση και μπροστά για να τελειώσουμε τις φάσεις όπως πρέπει και στη συνέχεια να κρατήσουμε την ηρεμία στο παιχνίδι μας. Δουλεύουμε κάθε μέρα στα τελειώματα, μερικά πράγματα δεν βγαίνουν στα παιχνίδια. Υπάρχει μια δικαιολογία για τα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα και την πίεση που είναι μεγάλη για όλους. Πρέπει, όμως, αυτά τα παιδιά να μάθουν να λειτουργούν υπό πίεση. Υπάρχει χρόνος, εμείς έχουμε υπομονή, αλλά και «Δουλεύουμε κάθε μέρα στα τελειώματα, μερικά πράγματα δεν βγαίνουν στα παιχνίδια. Υπάρχει μια δικαιολογία για τα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα και την πίεση που είναι μεγάλη για όλους. Υπάρχει χρόνος, εμείς έχουμε υπομονή, αλλά και εκείνοι πρέπει να καταλάβουν πως παίζουν σε μια πολύ μεγάλη ομάδα». εκείνοι πρέπει να καταλάβουν πως παίζουν σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ηταν μια οδυνηρή ήττα για εμάς μετά την καλή εμφάνιση που κάναμε την προηγούμενη αγωνιστική και πιστεύαμε πως θα ήταν εύκολο. Προσπάθησα όλη την εβδομάδα να τους ξεκαθαρίσω πως αυτά τα παιχνίδια είναι πιο δύσκολα, αλλά δεν τα κατάφερα».

Οι επιπτώσεις για αυτή την ήττα;

 

«Οι βαθμολογικές κυρίως και έπειτα πως μας ρίχνει την ψυχολογία μετά από ένα καλό ματς και αποτέλεσμα με τον Ηρακλή. Η ψυχολογία δεν είναι κάτι σταθερό, εμείς ερχόμασταν από καλό παιχνίδι και ο αντίπαλος από ένα βαρύ σκορ. Κυλούσε το παιχνίδι και όσο δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε την άμυνα, τόσο έπαιρνε πάνω του ο αντίπαλος. Προσπαθήσαμε από τον άξονα, από τα πλάγια. Παλεύουμε όλοι μαζί για να σώσουμε τη χρονιά. Να ξέρουμε πότε ξεκινήσαμε προετοιμασία, πότε δώσαμε φιλικά και πόσο έχουμε δουλέψει σε αυτό το διάστημα».

Last modified onΣάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 23:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep