Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νοκ άουτ ο Γελαδάρης

Ο Δημήτρης Γελαδάρης χάνει την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο.

Η εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ηρακλή τόνωσε το ηθικό στη Δόξα Δράμας και πλέον οι «Μαυραετοί» καλούνται να επιστρέψουν το Σάββατο (16/11, 18:00 OTE TV) στις νίκες απέναντι στη Ζάκυνθο και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Βέβαια, τα προβλήματα για τον Κώστα Βασιλακάκη δεν λείπουν.

Ο Δημήτρης Γελαδάρης αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε νοκ άουτ, ενώ από την αποστολή λείπουν οι Περπερίδης, Μουρατίδης, Θεοδωρέλης.

Η αποστολή: Δαύκος, Μένκα, Στεργιανός, Μπουτζίκος, Λιαπάκης, Μιλένκοβιτς, Κυριακίδης, Κίκοφ, Βλασόπουλος, Στόικος, Ρούτσης, Μπέκα, Σιάμπος, Αμανατίδης, Κάσσος, Χιντασέλι, Ετόφ, Διαμαντόπουλος, Μουδούρογλου.

Ο Βασιλακάκης στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές τόνισε: «Μην κοιτάτε το όνομα του αντιπάλου. Παίξτε εσείς το παιχνίδι με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Αυτά τα παιχνίδια που κάποια τα θεωρούν «εύκολα» κρύβουν πάντα τις πιο πολλές παγίδες. Προσέξτε να είστε σοβαροί από την αρχή. Όμως θέλω αύριο να συνδυάσετε το καλό ποδόσφαιρο με την νίκη. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να ανέβουμε βαθμολογικά αλλά πρέπει να δει και ο κόσμος μας καλή μπάλα. Να σκοράρουμε νωρίς για να παίξουμε χωρίς άγχος».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Νοέμβριος 2013 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep