Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαμένοι στην μετάφραση

Η Δόξα Δράμας παραμένει στο σκοτάδι, ενώ οι συζητήσεις για την μεταβίβαση των μετοχών ανάμεσα στους αδερφούς Σεργιάδη και τον Θανάση Σάμιο δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω έλλειψης συνεννόησης. Η Δόξα Δράμας παραμένει στο σκοτάδι, ενώ οι συζητήσεις για την μεταβίβαση των μετοχών ανάμεσα στους αδερφούς Σεργιάδη και τον Θανάση Σάμιο δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω έλλειψης συνεννόησης.

Η πώληση της Δόξας Δράμας ναυαγεί οριστικά, με την πλευρά των αδερφών Σεργιάδη να δηλώνουν πως ο Θανάσης Σάμιος δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση τους για συνάντηση την Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Οι δύο πλευρές πλέον έχουν ανοίξει διάλογο μεταξύ τους μέσω ανακοινώσεων και μιλούν και οι δύο για εξαφάνιση και μη ανταπόκριση στα ραντεβού για την μεταβίβαση των μετοχών. Μια ημέρα μετά την δήλωση του Θανάση Σάμιου για εξαφάνιση των αδερφών Σεργιάδη, εκείνοι απάντησαν με επιστολή τους και τονίζουν πως δεν ανταποκρίθηκαν στο ραντεβού που είχαν ζητήσει για την Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Η δήλωση των αδερφών Σεργιάδη: «Εμείς οι Αφοί Σεργιάδη πάντα πιστεύουμε πως η αλήθεια είναι η βασική προϋπόθεση για τα πάντα. Διαβάσαμε χθες μια δήλωση του κυρίου Αθανάσιου Σάμιου περί εξαφανίσεως μας! Από την Κυριακή λοιπόν το απόγευμα και μετά που επικοινωνήσαμε με τον Νομικό του κύριο Αργύρη Λίβα κανονίσαμε να κάνουμε ένα τελικό ραντεβού στην Αθήνα την Δευτέρα το πρωί στο γραφείο μας και να μιλήσουμε για την αγοροπωλησία των μετοχών της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Κανείς από τους δύο δεν μας πήρε τηλέφωνο, όπως όφειλε μέχρι και σήμερα. Ευχόμαστε τα καλύτερα για την ιστορική ομάδα μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep