Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εξαφανισμένοι… οι αδερφοί Σεργιάδη»

Ο Θανάσης Σάμιος με δήλωση του έβαλε τέλος και πάλι στις διαδικασίες πώλησεις των μετοχών της Δόξας Δράμας. Ο Θανάσης Σάμιος με δήλωση του έβαλε τέλος και πάλι στις διαδικασίες πώλησεις των μετοχών της Δόξας Δράμας.

Ο Θανάσης Σάμιος με δηλώσεις του βάζει τέλος στο ενδεχόμενο πώλησης του πακέτου των μετοχών της Δόξας Δράμας.

«Αν ο δικηγόρος μου κύριος Ανάργυρος Λίβας δεν ψεύδεται, κάτι το οποίο δεν διανοούμαι, οι αδελφοί Σεργιάδη είναι και σήμερα εξαφανισμένοι. Υπό αυτές τις συνθήκες θεωρώ απίθανη οποιαδήποτε σοβαρή εξέλιξη στην εμπλοκή τους στα διοικητικά της ομάδας»

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξα Δράμας Θανάσης Σάμιος με δήλωση του μίλησε για αδυναμία συνάντησης με τους αδερφούς Σεργιάδη που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ. Μάλιστα ακροβατεί ανάμεσα στην ειρωνεία και το «ανοικτό παράθυρο», αφού τονίζει πως έχουν εξαφανιστεί, εκτός και αν ο δικηγόρος του Αργύρης Λίβας ψεύδεται. Ο Θανάσης Σάμιος τόνισε χαρακτηριστικά.

«Αν ο δικηγόρος μου κύριος Ανάργυρος Λίβας δεν ψεύδεται, κάτι το οποίο δεν διανοούμαι, οι αδελφοί Σεργιάδη είναι και σήμερα εξαφανισμένοι. Υπό αυτές τις συνθήκες θεωρώ απίθανη οποιαδήποτε σοβαρή εξέλιξη στην εμπλοκή τους στα διοικητικά της ομάδας».

Με αυτά τα δεδομένα φαντάζει δύσκολη η επόμενη ημέρα της Δόξα Δράμας, αφού ο Θανάσης Σάμιος δείχνει να προτιμά τη λύση του Πρωτοδικείου για την συγκρότηση διοίκησης και ο χρόνος είναι ελάχιστος για να τρέξουν οι εξελίξεις και η ομάδα να είναι σε όλα έτοιμη για το πρωτάθλημα της Football League.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep