Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάει… Σέρρες η Δόξα

 

Οι «μαυραετοί» εάν προβιβαστούν θα έχουν έδρα αυτή των «λιονταριών».

 

 

Οι οπαδοί της Δόξας περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή στη Super Leagueω έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια. Είναι πολύ πιθανό αυτή να γίνει πραγματικότητα, όμως είναι βέβαιο ότι οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» περίμεναν η πολυπόθητη άνοδος να έρθει κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Και εννοούμε, φυσικά, τις ελάχιστες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει (επιπέδου Super League), τις ελάχιστες που θα γίνουν μετά το ξεκαθάρισμα του τοπίου λόγω της πίεσης χρόνου και, φυσικά, της απουσίας του μεγάλου όπλου, της έδρας.

 

Το γήπεδο της Δόξας Δράμας δεν πληροί τις προϋποθέσεις της Super League και η πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Καβάλα δεν εξετάζεται πλέον, με το γήπεδο των Σερρών να είναι το μεγάλο φαβορί. Φυσικά, η κόντρα που έχει προκύψει με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη δεν επηρεάζει την αλλαγή έδρας από τη στιγμή που το Στάδιο ανήκει στον Δήμο Σερρών. Το θέμα, όμως είναι τα έργα στις εγκαταστάσεις των «μαυραετών» να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό. Γιατί, σε διαφορετική περίπτωση το πέρασμα της Δόξας από την κατηγορία των «μεγάλων» θα είναι πολύ σύντομο…

 

Στα μεταγραφικά θέματα, τα σενάρια θέλουν τη διοίκηση να εξετάζει εκ νέου το ενδεχόμενο απόκτησης του Πασχάλη Μελισσά. Ο 29χρονος, άλλωστε, με όσα ζει το τελευταίο διάστημα στον Ηρακλή είναι πολύ πιθανό να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του και να δώσει τα χέρια με τον Θανάση Σάμιο.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep