Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ενίσχυση τώρα για τους «μαυραετούς»

Η Δόξα Δράμας νίκησε 2-0 τους Αμπελοκήπους, αλλά «φωνάζει» για μεταγραφές.

 

 

Καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις έδειξε το απόγευμα της Τετάρτης (21/09) στο γήπεδο των Κουδουνιών η Δόξα. Ωστόσο, ακόμα και οι... πέτρες έχουν καταλάβει ότι η διοίκηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσης αν πραγματικά πιστεύει ότι θα προβιβαστεί στη Super League. Γιατί, κακά τα ψέματα, με το υπάρχον υλικό μόνο ανταγωνιστική δεν θα είναι σε ενδεχόμενη συμμετοχή της στη Super League.

 

Τα γκολ των «μαυραετών» σημείωσαν οι Γκαμπόρ (30'), Τοπούζης (58'), με τον Άρη Σοϊλέδη να αφήνει καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του, αλλά να δείχνει ότι θέλει αρκετό διάστημα για να φτάσει σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

 

 

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Αθανασιάδης, Νόβες, Λαφαζανίδης, Λαζαρίδης, Αραμπατζής, Βασιλειάδης, Τσεκιτζίδης, Κατιανός, Χαραλαμπίδης, Βελετάνης, Καρατζίδης. Έπαιξαν και οι: Τιγγερίδης Κοσκερίδης Ορφανίδης Καζάκης Ποτηρίδης Καμπανάς Τσιλικίδης.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Πιτσόκο, Σικαλιάς, Μπριλάκης, Βέρτζος, Λίμα, Λεάντρο, Γκαμπόρ, Νιάρος, Κάπελ, Αραβίδης. Έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Ρούτσης, Σοϊλέδης, Τοπούζης, Κουπρόγλου, Στεργιανός, Μάρκοβιτς, Αμανατίδης, Μαρκόπουλος, Ράδος.

 

Last modified onΠέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2011 01:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep