Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δόξα από... γερό μέταλλο

Ξέφρενοι οι πανηγυρισμοί στη Δόξα Δράμας μετά τη νίκη σε βάρος του Εργοτέλη. Ξέφρενοι οι πανηγυρισμοί στη Δόξα Δράμας μετά τη νίκη σε βάρος του Εργοτέλη.

Η πορεία της Δόξας στα τελευταία παιχνίδια της Football League δείχνει μια σοβαρή ομάδα που αποφεύγει τα μεγάλα λάθη και που παίρνει αυτό που θέλει, είτε βαθμός είναι αυτός, είτε βαθμοί...

Κόντρα στον ισχυρό Εργοτέλη η Δόξα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και με το γκολ του Πουλάκου κατέκτησε μια σπουδαία νίκη. Συνέχισε έτσι το αήττητο σερί της στους δέκα αγώνες. Τελευταία φορά που ηττήθηκαν οι Δραμινοί ήταν στη Μυτιλήνη από την Καλλονή, στις 2 Δεκεμβρίου 2012. Οι «μαυραετοί» ξέρουν ότι ο δρόμος είναι μακρύς και προσπαθούν ύστερα από κάθε παιχνίδι να σκέφτονται αμέσως το επόμενο. Έτσι και αυτή τη φορά το μυαλό όλων είναι στον Πανσερραϊκό.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, βέβαια, έχει αρκετούς λόγους να είναι προβληματισμένος ενόψει του προσεχούς αγώνα, καθώς ο Στεργιανός θα μείνει εκτός λόγω τιμωρίας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σοϊλέδης (διάταση) και Περπερίδης (τράβηγμα).

Last modified onΠέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2013 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep