Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζαναβάρας: «Διπλό το εμπόδιο»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας χαρακτήρισε τον Εργοτέλη την καλύτερη ομάδα που πέρασε από τη Δράμα.

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Εργοτέλη: «Είχαμε να διαχειριστούμε τόσο την κόπωση, όσο και μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε η κούραση μας, ευτυχώς όμως ήμασταν τυχεροί και δεν δεχθήκαμε γκολ σε κάποια από τις πολλές καλές φάσεις του αντιπάλου μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα, κλείσαμε τα επιθετικά ατού του Εργοτέλη, διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι και ευτυχίσαμε να βάλουμε γκολ. Παρόλα αυτά είναι ανεπίτρεπτο από στημένη φάση να δεχόμαστε ευκαιρία σαν αυτή του Εργοτέλη στις καθυστερήσεις, τη στιγμή μάλιστα που έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό.

Ο Εργοτέλης είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε από τη Δράμα και για αυτό η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα μακρύ δρόμο και μπορούν και οι δύο ομάδες να βελτιωθούν περισσότερο και να πετύχουν τους στόχους τους».

Ο σκόρερ, Γιώργος Πουλάκος είπε: «Ο κόσμος χάρηκε τη νίκη μας απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, όμως με τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Ξέραμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας και καταφέραμε να βάλουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Κοιτάμε τώρα τη συνέχεια καθώς είμαστε για δέκα ματς αήττητοι και, γι’ αυτό αξίζουν όλοι συγχαρητήρια, γιατί φαίνεται η καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα».

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep