Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σάμιος: «Αυτοί την ευθύνη»

Ο Θανάσης Σάμιος έριξε όλη την ευθύνη σε Παπαδόπουλο, Κασδοβασίλη για τον κατήφορο της Δόξας Ο Θανάσης Σάμιος έριξε όλη την ευθύνη σε Παπαδόπουλο, Κασδοβασίλη για τον κατήφορο της Δόξας

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος αποποιήθηκε των ευθυνών του για την εικόνα της ομάδας και τη χρέωσε σε Παπαδόπουλο, Κασδοβασίλη.

Κάθε ευθύνη για το ρόστερ των «μαυραετών» και την τραγική εικόνα που παρουσιάζει η Δόξα αποποιήθηκε ο Σάμιος και «άδειασε» τον Κασδοβασίλη και τον πρώην προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλο. Φυσικά, δεν αναφέρθηκε καθόλου στους δύο άλλους συνεργάτες του, Πούλο και Μπέκα.

Όπως είναι λογικό, το αφεντικό της Δόξας με δηλώσεις όπως οι παρακάτω το μόνο που καταφέρνει είναι να δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο το κλίμα. Σημειώνεται ότι εκτός από την υποδοχή με… αυγά στην αποστολή, άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/10) έγραψαν υβριστικά συνθήματα στους τοίχους των γραφείων της ΠΑΕ.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Άλφα» και την εκπομπή «Επίκαιρα» ο Σάμιος ανέφερε: «Εγώ σαν πρόεδρος είχα την θεσμική υποχρέωση να υιοθετήσω τις εισηγήσεις του προπονητικού επιτελείου οι οποίες έγιναν από τον γενικό αρχηγό Αντώνη Κασδοβασίλη και τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο. Σίγουρα η χημεία δεν είχε θετική κατάληξη κάτι που μας προβληματίζει όλους. Βέβαια αυτοί οι 20-30 με την ακραία συμπεριφορά, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνουν κακό στην ομάδα.

Ο Δεκέμβρης είναι κοντά και όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας, μόνοι τους θα βγάλουν την φανέλα και θα ζητήσουν να διακοπεί το συμβόλαιο τους». Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, είπε: «Ήταν απαίτηση του προπονητικού τιμ». Και συμπλήρωσε ότι «η Δόξα έχει από τα πιο υψηλά ρόστερ. Ο σχεδιασμός έγινε από αυτούς τους ανθρώπους. Έφερα αυτούς τους ανθρώπους και τους πλήρωσα για να μου κάνουν αυτή τη δουλειά».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Οκτώβριος 2012 12:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep