Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έρχεται ενίσχυση στη Δόξα

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας προανήγγειλε μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου.

Η ήττα της Δόξας Δράμας από τον Οδυσσέα Κορδελιού στο κύπελλο ήρθε να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση στο στρατόπεδο των «μαυραετών». Οι οπαδοί είναι έξω φρενών με την εικόνα που εμφανίζουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και ο Τζαναβάρας προσπαθεί να διορθώσει άμεσα τους τομείς στους οποίους χρειάζεται βελτίωση ο σύλλογος. «Η ομάδα σε κάποιους τομείς είναι καλή, αλλά υστερεί σε άλλα πράγματα και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι και θέλουμε βελτίωση. Νομίζω ότι γνωρίζω τι πρέπει να κάνω και θα το κάνω» είπε ο Κορίνθιος και εξήγησε: «Λίγα πράγματα μου αρέσουν στην ομάδα. Ίσως η κατοχή της μπάλας, αλλά δεν λέει τίποτα αυτό».
Ο 47χρονος συμπλήρωσε: «Εγώ θα κάνω ότι μπορώ μέχρι τον Ιανουάριο και αν δεν τα καταφέρουμε ίσως να φέρουμε ένα δύο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στην κατάσταση. Είναι στο πρόγραμμα αυτό». Αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τον Κάπελ: «Ο Κάπελ είναι ένα ιδιαίτερο θέμα. Θα το ελέγξουμε. Είναι θέμα εσωτερικό. Μας είπε ότι πρέπει να ανανεώσει τη βίζα του. Με είχε ενημερώσει ότι θα πρέπει να πάω στην Ολλανδία και θα γυρίσω στο τέλος της εβδομάδας. Όταν επιστρέψει θα δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα και πρέπει να γνωρίσω λίγο τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις. Καταλαβαίνετε. Το ξαναλέω η Δόξα είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Το μόνο καλό είναι ότι είναι νωρίς».
Κατέληξε αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών: «Η ομάδα των Γιαννιτσών είναι μια μεγάλη έκπληξη. Το ειδικό βάρος των δύο ομάδων είναι τελείως διαφορετικό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Η Δόξα για πολλούς και διαφόρους λόγους που δεν χρειάζεται να τους αναλύσω εγώ βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Γι’ αυτό το λόγο ήρθαμε για να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν θέλω να κοιτάξω τι είχε γίνει πριν, αλλά να δούμε τι θα γίνει τώρα μπροστά μας».

Last modified onΠέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep