«Άδικη δοκιμασία»

Ικανοποιημένος για το σκορ που δίνει προβάδισμα ανόδου στον Απόλλωνα ήταν ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συνθήκες του αγώνα. "Καυστικός" ο Νίκος Καραγεωργίου.

«Εχουμε ένα επαναληπτικό, αλλά έχουμε κάνει μια σημαντική νίκη. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την άνοδο, αλλά πρέπει να το ολοκληρώσουμε το Σάββατο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια είπε για τις συνθήκες του αγώνα:

«Οσοι από τους κυρίους του ελληνικού ποδοσφαίρου είδαν το παιχνίδι κατάλαβαν ότι ήταν άδικο να βάλουν σε τέτοια δοκιμασία τις ομάδες. Δεν ήμασταν σε καλύτερη μοίρα από την Ξάνθη, που αγωνίστηκε με τους μικρούς. Τα παιδιά είχαν να παίξουν ποδόσφαιρο 5,5 μήνες! Τώρα όσον αφορά για το αν θα κερδίσω... δωδέκατη άνοδο, αυτό θα σας το πω το ερχόμενο Σάββατο».

Από την πλευρά του ο Νίκος Καραγεωργίου, είπε: "Τώρα είναι πιο... εύκολα. Πριν ήταν δύσκολα, γιατί δεν ξέραμε πώς θα αντιδράσουν τα παιδιά. Τώρα έχουν και μια 90λεπτη παράσταση. Εδωσαν την ψυχή τους. Πάμε στη ρεβάνς και ό,τι βγει. Να διεκδικήσουμε όποιες ελπίδες. Το πρόβλημα ήταν κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Μέσα στο παιχνίδι τα παιδιά βελτιώθηκαν. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και μου εδωσαν αισιοδοξία για το ματς του Σαββάτου". Όσο για τις συνθήκες του αγώνα: "Αν οι κύριοι του ποδοσφαίρου μας είναι ευχαριστημένοι με αυτό που είδα σήμερα, μπράβο τους".

Last modified onΤετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep