«Άδειασμα» σε Γεωργίου

Ο Απόλλων Σμύρνης διαχώρισε τη θέση του από τον Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος ως πρόεδρος της ΠΑΕ υποστήριξε ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει αγοράσει τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ Fm 94,6 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Γεωργίου. Υποστήριξε ότι η Ελαφρά Ταξιαρχία επιδιώκει να αποκτήσει τους Ροντρίγκο Γκάλο, Μάρκο Μαρκόφσκι και όταν η κουβέντα πήγε στον Ιβάν Σαββίδη ανέφερε: «Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Επτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε»!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Χρήστος Στούμπος σε ανάρτησή του ανέφερε: «Δεν είναι επτά, αλλά δέκα τα εκατομμύρια... Δεν πωλήθηκε πριν είκοσι μέρες, αλλά την Κυριακή την πρωταπριλιά... Βρε τι άλλο θ' ακούσουμε! Ήμαρτον!!! Υ.Γ. Παπαριές λέει πολλές, αλλά όταν έχει θεσμικό ρόλο, οφείλει να είναι πιο σοβαρός. Αν μπορεί...».

Ακολούθως ο Απόλλων Σμύρνης διαχώρισε τη θέση του και τόνισε σε ανακοίνωσή του ότι όσα σχολιάζει ο Γεωργίου αποτελούν προσωπικές του απόψεις τις οποίες δεν ασπάζεται η ΠΑΕ! Σε αυτή έκανε γνωστό:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καθιστά σαφές ότι οι απόψεις του Γιώργου Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική ιδιότητά του και σε καμία περίπτωση αυτή του προέδρου της ομάδας μας. Ιδιαίτερα τα όσα σχολιάζει κατά καιρούς για άλλες ομάδες, αποτελούν προσωπικές απόψεις, εκτιμήσεις ή πληροφορίες, με τις οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τις οποίες δεν ασπάζεται».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep