Στέλνουν Κουσίγιας στον Απόλλωνα

Ο Αγκουστίν Κουσίγιας (αριστερά στη φωτ.) με τον Γκιγέρμο Οτσόα από την κοινή τους θητεία στη Μάλαγα Ο Αγκουστίν Κουσίγιας (αριστερά στη φωτ.) με τον Γκιγέρμο Οτσόα από την κοινή τους θητεία στη Μάλαγα

Στη Βολιβία υποστηρίζουν ότι ο Αργεντινός τερματοφύλακας, Αγκουστίν Κουσίγιας έχει πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Απόλλωνα Σμύρνης βάζουν τα ΜΜΕ στη Βολιβία τον Αγκουστίν Κουσίγιας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «lostiempos.com», ο εκπρόσωπος του 29χρονου Αργεντινού τερματοφύλακα της Αουρόρα, Ουλίσες Γουαγιάνεθ υποστήριξε ότι εξετάζεται η πιθανότητα μετακίνησής του στην Ελλάδα και τον Απόλλωνα.

«Έλαβα μία πρόταση για τον Αγκουστίν. Είναι από μία ομάδα στην Ελλάδα. Θα την αξιολογήσουμε και θα μιλήσουμε με τον ποδοσφαιριστή», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κουσίγιας, όμως ο τελευταίος δήλωσε ότι θέλει να μείνει στη Βολιβία.

Ο Κουσίγιας έχει ύψος 1μ.82, είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στη Βολιβία με την Αουρόρα (38 συμμετοχές). Στο παρελθόν έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής των Ρίβερ Πλέιτ, Τίγκρε, έχει παίξει στην πρώτη ομάδα της τελευταίας (2 ματς), ενώ έχει περάσει και από τη Μάλαγα (2014-15). Πλην της πατρίδας του έχει αγωνιστεί στην Ουρουγουάη με τις Βίλα Τερέζα (11 συμμετοχές), Ρεντίστας (16 αγώνες) και στη Χιλή με την Ουνιόν Λα Καλέρα (1 συμμετοχή).

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 10:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep