«Ό,τι και στον Ηρακλή»

Ο Ντιέγκο Ρομάνο υποστήριξε ότι αν δεν ήταν ο Σπύρος Παπαθανασάκης στον Ηρακλή θα είχε μείνει.

Για το νέο σταθμό της καριέρας του, τον Απόλλωνα, αλλά και για την αποχώρησή του από τον Ηρακλή μίλησε ο Ντιέγκο Ρομάνο. Ο Αργεντινός μέσος έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm και σημείωσε ότι ο Παύλος Μυροφορίδης θέλει να δημιουργήσει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ό,τι και στον Γηραιό πριν δύο χρόνια.

Μεταξύ άλλων ο Ρομάνο ανέφερε:

«Δόξα τω Θεώ, αρχίσαμε καλά. Από την αρχή φτιάχνουμε μια ομάδα και είμαστε σε καλό δρόμο. Τα φιλικά δεν λένε τίποτα. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε και να συνεχίσουμε όπως πάμε. Ο Παύλος Μυροφορίδης θέλει να κάνει αυτό που έκανε στον Ηρακλή. Αυτό μου έλεγε από την αρχή. Πιστεύει σε μας κι εμείς στον Παύλο. Είναι ωραίο να είσαι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Ο στόχος μας είναι να πάμε Super League και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, όπως βλέπω τα πράγματα στην Ελλάδα, να σκέφτεσαι μόνο την προπόνηση και τίποτε άλλο».

Για το πρωτάθλημα:
«Θα είναι πολύ δύσκολο, το ξέρουμε. Έχουμε παίξει στη Β' Εθνική και γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο. Και φέτος θα συμμετάσχουν μεγάλες ομάδες, όλες με καλούς παίκτες. Εμείς πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας και να προχωρήσουμε δυνατά. Πρέπει να είμαστε μια οικογένεια, όπως είχαμε κάνει στον Ηρακλή. Με τη δουλεια και την ποιότητα που έχουμε νομίζω ότι θα πετύχουμε τον στόχο

Για την αποχώρησή του:
«Με την οικογένειά μου θέλαμε να μείνουμε στη Θεσσαλονίκη. Όπως ήταν η κατάσταση, όμως δεν ήταν καλά για κανέναν και γι' αυτό ήταν καλύτερο να φύγω. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έπρεπε να έχουμε κάνει γνωστά τα προβλήματα πιο νωρίς και να μην αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι. Θέλαμε, όμως να μη δημιουργήσουμε προβλήματα.

Αν θα έμενε σε περίπτωση που δεν ήταν ο Παπαθανασάκης:
«Σίγουρα θα έμενα. Βιάστηκα λίγο. Έφυγα γρήγορα από την ομάδα. Έμεινε ο Περόνε που δεν ήθελαν, ο Μπαρτολίνι. Όταν έφυγα, κατάλαβα πιο πολύ την αγάπη του κόσμου, αλλά έτσι είναι η ζωή. Τώρα είμαι σε μία άλλη ομάδα καλή που με σέβονται πολύ».

Απόδοση: flnews

Last modified onΠέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 12:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep