«Μεγάλο το στοίχημα»

Ο Παύλος Μυροφορίδης τόνισε ότι στον Απόλλωνα υπάρχει η απαιτούμενη ηρεμία.

Για τις μεταγραφές που έγιναν και τον Απόλλωνα της νέας σεζόν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena Fm» ο Παύλος Μυροφορίδης. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε ότι οι ΟΦΗ Άρης είναι μεν φαβορί, αλλά και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη λίστα με αυτούς που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την απόκτηση πολλών ποδοσφαιριστών από τον Ηρακλή:
«Ό,τι άφησε ο Ηρακλής το πήρα. Είναι παιδιά που εμπιστεύομαι. Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που κάνω ομάδα με παίκτες που ξέρω. Συνήθως παίρνω παίκτες που δεν έχω ξανασυνεργαστεί μαζί τους. Προσπαθώ να δίνω ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Απλά επειδή φέτος θέλω να το παλέψουμε και να το πετύχουμε, πήγα σε λύσεις που γνωρίζω».

Για το αν μπορούσε να τους κρατήσει ο Ηρακλής:
«Από την στιγμή που δεν είχε άδεια δε νομίζω. Μπορούν να παίξουν ξεκάθαρα στη Β’ Εθνική, αλλά και στην Α’ για μένα προσωπικά».

Για το προσεχές πρωτάθλημα:
«Το φετινό στοίχημα είναι μεγάλο σε πολύ δύσκολο πρωτάθλημα φέτος και πρέπει να είμαι στην... τσίτα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μπορέσω να πετύχω πράγματα. Είναι ξεκάθαρο ο Άρης είναι φαβορί, το ίδιο και ο ΟΦΗ. Τα ονοματά τους από μόνα τους είναι φαβορί, τα ονόματα αυτά δίνουν κύρος στο πρωτάθλημα το ίδιο και ο Απόλλων. Αυτό δείχνουν και οι ιστορίες των ομάδων στην ειδική βαθμολογία της Α΄Εθνικής, που είναι στην 6η, 7η και 8η θέση, ψηλότερα από Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.

Θα είναι γενικά αμφίρροπο πρωτάθλημα. Καλό θα ήταν να γίνει ένα ήσυχο πρωτάθλημα, καλό θα ήταν να το αφήσουν ήσυχο. Όσο ανακατεύονται σε αυτό το πρωτάθλημα, μοιραία δεν μπορεί να πάρει κανείς τίποτα από τις μεγάλες ομάδες. Καλό είναι να γίνονται μεταγραφές. Όταν έρθει η ώρα να μπεις στο γήπεδο, όμως πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο.

Πολλοί τον Απόλλωνα τον είχαν πιο κάτω από Άρη, ΟΦΗ, Τρίκαλα θεωρώ ότι κάνουν και λίγο λάθος. Θεωρώ ότι είναι πιο πάνω, σε πολλά θέματα. Με τη διοίκηση που υπάρχει, την οικογένεια Μονεμβασιώτη, η οποία παλεύει και προσπαθεί, λειτουργεί την ομάδα άψογα. Ο Μονεμβασιώτης είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο του. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει όπως πρέπει, μια ομάδα που δεν έχει προβλήματα. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί λίγες δεν έχουν προβλήματα. Όλοι μέσα στη γκρίνια και τη μιζέρια είναι. Αυτή η ομάδα σου προσφέρει την ηρεμία που πρέπει για να δουλέψεις, να νιώσεις επαγγελματίας».

Last modified onΤετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep