Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κωστένογλου: «Μας πεισμώνει...»

Ο Νίκος Κωστένογλου στάθηκε στη βελτίωση του Απόλλωνα.

Απογοητευμένος από το γκολ του Εργοτέλη στις καθυστερήσεις, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου έπειτα από το 2-2 στην πρεμιέρα του Κυπέλλου. Αναλυτικά δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, με τον Εργοτέλη να έχει την κατοχή, αλλά να μην κάνει ιδιαίτερες φάσεις εκτός του γκολ. Στο δεύτερο ρισκάραμε και ανατρέψαμε την εικόνα μας απέναντι σε μία ομάδα που έχει αλλάξει συμπεριφορά μετά την έλευση του Παύλου Δερμιτζάκη. Είναι σημαντικό που ανατρέψαμε το σκορ, αλλά δεχτήκαμε την ισοφάριση με μία στημένη φάση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια, άσχετα αν μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι βελτιωμένη και αυτό είναι ένα ευχάριστο μήνυμα απέναντι σε μία ομάδα Super League.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με συνέπεια, σοβαρότητα. Έχουμε απαιτήσεις και στόχο τη βελτίωση. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαι ευχαριστημένος από το πάθος, το ζήλο, την ανταγωνιστικότητα και την πίστη για τη νίκη. Σίγουρα μας στενοχωρεί το γκολ στο τέλος, αλλά μας πεισμώνει για τα επόμενα. Δεν διαγράφει την προσπάθεια των παικτών. Ευχάριστο μήνυμα είναι οι δυνατότητες και οι ικανότητες που έβγαλε η ομάδα μας, αλλά θα πρέπει σε τέτοιες στιγμές να βρίσκουμε και την κατάλληλη λύση.

Εκτός από δύο ποδοσφαιριστές όλοι οι υπόλοιποι είναι καινούριοι. Χρειάζεται πίστωση χρόνου για να αποκτήσουμε ομοιογένεια και γι' αυτό στο ξεκίνημα βλέπατε αυτή την εικόνα. Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας. Αισιοδοξώ για το μέλλον. Με δουλειά, προσήλωση και συνέπεια θα έχουμε τη σταθερή εικόνα που ψάχνουμε από το πρώτο λεπτό».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep