Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Όχι πανικός!»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης παραδέχθηκε πως ήταν μισή αυτοκτονία η ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου και ζήτησε τη νίκη στην Πάτρα για να τελειώνουν το στόχο της ανόδου.

Η ισοπαλία με τον Εθνικό Γαζώρου ανέβαλε την εξασφάλιση της ανόδου για τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα πρέπει να ψάξει τα γκολ που δεν σημείωσε στην Πάτρα, όπως τόνισε ο προπονητής, Αλέκος Βοσνιάδης. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ηταν ένα ματς που αποτελούσε μονόδρομο η νίκη. Αγχωθήκαμε παραπάνω παρότι είχαμε προηγηθεί με 1-0. Είπαμε να είμαστε ήρεμοι σε κάποια φάση από αυτές που δημιουργήσαμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι και δεν το κάναμε. Αν δεν έρθει το γκολ είχαμε πει να είμαστε προσεκτικοί στα αμυντικά μας καθήκοντα. Δυστυχώς σε μια κόντρα έγινε το λάθος και ήρθε η ισοφάριση, αγχωθήκαμε και παρά τις ευκαιρίες που κάναμε δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις απλές φάσεις γκολ. Το σημερινό παιχνίδι έληξε 1-1 και είμαστε στεναχωρημένοι.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πολλά πράγματα, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι σε τρεις μέρες πρέπει να πάμε στην Πάτρα να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας, με αυτό θα πορευθούμε για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Να πάρουμε ότι δεν πήραμε σήμερα εκεί. Χρειάζεται ηρεμία, να μην πανικοβληθούμε, να κερδίσουμε εκεί και να πάρουμε την άνοδο. Όχι πανικός».

Αποτελεί μερική αυτοκτονία αυτό το αποτέλεσμα;

«Τη στιγμή που ο στόχος είναι να κερδίσεις σήμερα και να πάρεις την άνοδο φαντάζει σαν μισή αυτοκτονία, αφού ήρθε και το άλλο αποτέλεσμα. Υπάρχει η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας από όλους, πέρα από το άγχος που δημιουργήθηκε μετά την ισοφάριση. Ο στόχος ήταν πολύ κοντά και ψάχναμε όλοι την δεύτερη φάση για να έρθει το γκολ που θα έδινε τη νίκη. Δεν ήρθε αυτό και μετά το 1-1 ήταν φυσιολογικό να ανέβει το άγχος και να χάσουμε ευκαιρίες που φάνταζαν εύκολες. Στόχος είναι να ηρεμήσουμε εμείς μέσα και ο κόσμος. Τα παιδιά που έχασαν σήμερα τις ευκαιρίες μπορεί εκεί να μας δώσουν τα γκολ και να τελειώσουμε τον στόχο που έχουμε».

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep