Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη και το αυτί στο Βόλο

Ματς που που υπό προϋποθέσεις χαρίζει στον Απόλλωνα άνοδο είναι αυτό της Τετάρτης (22/5) με τον Εθνικό Γαζώρου.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με όλα τα «δυνατά χαρτιά» στη διάθεσή της θα τεθεί αντιμέτωπη στη Ριζούπολη απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Εθνικό Γαζώρου. Το κίνητρο των «κυανόλευκων» είναι μεγάλο, καθώς γνωρίζουν ότι αν εκείνοι κάνουν το χρέος τους και ο Ηρακλής δεν επικρατήσει του Ολυμπιακού Βόλου, τότε μετά το ματς με τους Σερραίους θα πανηγυρίζουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης, ζητά προσοχή και συγκέντρωση για να επιτευχθεί ο στόχος, ακόμα και αν χρειαστεί να τον εξασφαλίσει στην τελευταία αγωνιστική, στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.
Κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου η αθηναϊκή ομάδα θα παραταχθεί σχεδόν πάνοπλη, αφού πέρα από τον τιμωρημένο Χατζηζήση και τον τραυματία Ντιαλό όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Για αγωνιστικούς λόγους κόπηκαν από την αποστολή και οι Κρουσταλέλης, Ντόε, Κωνσταντίνου. Αντίθετα ο Κιάσσος επανήλθε στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου, καθώς στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είχε μείνει πίσω.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτταρά, Γουμάγια, Κιάσσο, Ρόβα, Ιασωνίδη, Κατσίκη, Τσιλιγκίρη, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Καμαρά, Καραμαλίκη, Τσεμπερίδη, Λεοντίου, Καραδέμητρο, Κύργια, Διαμάντη, Μανιά, Χιντζίδη και Δεληζήση.

Last modified onΤρίτη, 21 Μάιος 2013 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep