Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι ο Απόλλων θα σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί έπειτα από την ήττα (1-0) από τον Πανσερραϊκό και σημείωσε: «Είναι το δεύτερο συνεχόμενο κακό αποτέλεσμα για μας. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που ξέραμε ότι θα κλείσει τους χώρους και θα ψάξει τις κόντρες. Στο πρώτο ημίχρονο μας μπλόκαρε ο Πανσερραϊκός και στο δεύτερο ημίχρονο όταν κουραστήκαμε, βγήκε στην κόντρα και από μια τέτοια φάση σημείωσε το γκολ που μας άγχωσε και δεν βρήκαμε την ψυχή και την θέληση στο τελευταίο 20λεπτο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και ν’ απειλήσουμε τον αντίπαλο.

Ο προπονητής αναλαμβάνει την ευθύνη, δεν θέλω ν’ ασχοληθούμε πολύ με τους παίκτες. Είμαστε πρώτοι στην κατηγορία, υπάρχει διαφορά με τους αντιπάλους μας, έχουμε κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας, έκκληση κάνω στον κόσμο αν μπορεί να ξεχάσει το σημερινό αγώνα και να συγκεντρωθεί στα επόμενα που έρχονται.

Οι παίκτες είναι άνθρωποι, μπορούν να βρεθούν σε κακή μέρα. Είμαστε εμείς να τους στηρίξουμε, θα κάνουμε την προσπάθεια μας ψύχραιμα, να δούμε και να νικήσουμε στο επόμενο ματς και ένα – ένα παιχνίδι να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει να πάρουμε και ν’ ανέβουμε κατηγορία.

Αυτή η ομάδα έχει περάσει φέτος από διάφορες καταστάσεις, είμαστε δίκαια πρώτοι, δεν μας χαρίστηκε τίποτα, θα ξαναστηθούμε στα πόδια μας, θα νικήσουμε τους επόμενους αντιπάλους και θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να αλλάξουμε κατηγορία.

Ας επικεντρωθεί η κατάσταση σε μένα, εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη, να ηρεμήσουν οι παίκτες και να δούμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στην Επανωμή, να νικήσουμε και να ξαναστηθούμε στα πόδια μας. Πρώτοι είμαστε, συνεχίζουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει άγχος αποτελεσμάτων, πλέον μετράνε τα πάντα, δεν πιστεύω ότι έχει επαναπαυτεί κανείς. Εμείς θα επιδιώξουμε να βγούμε πρώτοι, όμως δεν είναι τίποτα δεδομένο, δεν είναι τίποτα σίγουρο. Πρέπει να δώσουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι, είμαστε εδώ δυνατοί και ας έχουμε φάει αυτή την σφαλιάρα, υπάρχει η εμπειρία να κρατήσουμε την κατάσταση για να πάμε αγώνα με αγώνα, να νικήσουμε όλους τους αντιπάλους αν μπορούμε και να καταλήξουμε πρώτοι. Αυτός είναι ο στόχος μας, το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική ευθεία, κριτική ας κάνουμε στο τέλος.

Θέλω να σηκώσω μια «ασπίδα» στους παίκτες γιατί το δικαιούνται και το αξίζουν. Σε μένα τα βέλη, σε μένα η κριτική, όχι στους παίκτες, είναι άνθρωποι, είναι σε κακή μέρα, κανείς από αυτούς δεν θέλει ούτε την προσωπική του φιλοδοξία να πετάξει, ούτε τα οικονομικά κέρδη τους, ούτε τίποτα. Στόχος είναι η ομάδα να πάει όσο πιο ήρεμα γίνεται στο τελικό κομμάτι των 6 αγωνιστικών.

Ποτέ δεν κοίταξα πιο πέρα από το επόμενο ματς, προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Είμαστε πρώτοι, έτσι θα πάμε, έτσι το βλέπουμε, να νικήσουμε το επόμενο ματς να μας φέρει μια ηρεμία και μετά παιχνίδι - παιχνίδι βλέπουμε».

Ο αμυντικός, Γιώργος Χατζηζήσης δήλωσε: «Κάναμε μια κακή εώς μέτρια εμφάνιση. Έχω την αίσθηση χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη του Πανσερραϊκού ότι το γκολ ήταν αμφισβητούμενο, λόγω χεριού όπως μου είπαν οι συμπαίκτες μου. Από εκεί και πέρα ήμασταν κακοί, θέλω να ζητήσω ψυχραιμία από όλους γιατί εμείς είμαστε αυτοί που έφεραν πρώτη την ομάδα.

Θα παραμείνουμε πρώτοι, θα το παλέψουμε, είμαστε αποφασισμένα όλα τα παιδιά, τα δύο αρνητικά αποτελέσματα δεν λένε τίποτα. Ξέρουμε τι έχουμε κάνει, τι έχουμε καταφέρει και ξέρουμε που μπορούμε να φθάσουμε. Τυχαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε, δεν μας μένει τίποτα άλλο».

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep