Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»

Μέλι του Σταμάτη Βελλή για τον Πανσερραϊκό και νέο «καμπανάκι» στον Απόλλωνα.

Τη γλώσσα της αλήθειας χρησιμοποίησε για μία ακόμα φορά ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα, έστω και αν αυτή είναι σκληρή. Με δήλωσή του, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού και στο τεχνικό τιμ, ευχήθηκε άνοδο και για την ομάδα του τόνισε ότι καταπάτησε την αξιοπρέπειά της! Αναλυτικά ο Βελλής δήλωσε:

«Σήμερα είμαι ειλικρινά καταστεναχωρημένος. Ερχόμαστε να παίξουμε μετά από ένα αγώνα στην Καλλιθέα στον οποίο η ομάδα μας δεν απέδωσε καθόλου, παρότι είχα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Έχω φαγωθεί να μιλάω στους ΠΑΝΤΕΣ, (προπονητές, Τεχνικούς Διευθυντές, παίκτες ακόμα και... οπαδούς!) Προσπαθώ να τους πείσω ότι δεν τελείωσε ΤΙΠΟΤΑ ακόμα, το κλίμα ευφορίας που καλλιεργήθηκε είναι θανατηφόρο για μια ομάδα 8 ολόκληρες αγωνιστικές πριν το τέλος. Δυστυχώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Λέω προς όλους λοιπόν ΞΑΝΑ, ότι πάνω από όλα, ακόμα και από την άνοδο, με ενδιαφέρει η αξιοπρέπεια της ομάδας μου. Σήμερα καταπατήθηκε. Και ο νοών νοήτω!

Παρά την πίκρα μου όμως δε μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανσερραϊκού (παίκτες και τεχνικό), γιατί πάνω από τα οπαδικά για εμένα είναι πάντα το ίδιο το ποδόσφαιρο. Είχαν αδιάκοπο τρέξιμο, γρανίτη άμυνα, ευφυέστατους μέσους, έβγαιναν σαν κόμπρα στην αντεπίθεση, κέρδισαν σχεδόν όλες τις πρώτες μπάλες και σχεδόν όλες τις μονομαχίες και τέλος είχαν και τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλο τέρμα. Τι άλλο να θέλει κανείς; Εύχομαι ειλικρινά να καταφέρουν να ανέβουν στην Superleague, θα ήταν και κάτι που νομίζω το χρωστάνε στον μακαρίτη τον Θεοδωρίδη.

Ας μαζευτούμε, ας σοβαρευτούμε και τότε θα... ξανα χαμογελάσω. Η θέση μας στη βαθμολογία δε μου λέει τίποτα. Επαναλαμβάνω, θέλω να τελειώσω αυτό το πρωτάθλημα με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ εμφανίσεις σαν ομάδα. Και αν έρθει και η άνοδος, καλώς ήρθε».

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep