Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρέ απόντων ο Απόλλων

Στα Ψαχνά χωρίς Φαρινόλα, Κιάσσο, Τσεμπερίδη, Μπάρκογλου η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Έπειτα από τη νίκη (2-1) σε βάρος του Εργοτέλη τους «κυανόλευκους» περιμένει ένα ακόμα ντέρμπι, αυτό του Σαββάτου (09/03, 18:30 OTE TV) με τον Ηρακλή Ψαχνών. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» γνωρίζει ότι με τρίποντο θα κάνει ένα ακόμα βήμα ανόδου, αλλά τα προβλήματα είναι αρκετά για τον τεχνικό, Αλέκο Βοσνιάδη.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Φαρινόλα, Τσεμπερίδης, ο Κιάσσος που προέρχεται από αρθροσκόπηση και ο Μπάρκογλου λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Παράλληλα, ο Απόλλων Σμύρνης θα στερηθεί τη συμπαράσταση και των οργανωμένων οπαδών του έπειτα από σχετικό «κόκκινο» που άναψαν οι γηπεδούχοι.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Διαμάντη, Γουμάγια, Ιασωνίδη, Δεληζήση, Καμαρά, Ντιαλό, Ντόε, Κοτταρά, Χατζηζήση, Κατσίκη, Τσιλιγκίρη, Μανιά, Χιντζίδη, Ρόβα, Καραμαλίκη, Κύργια, Λεοντίου, Καραδέμητρο, Κρουσταλέλη.

Για τον αγώνα στα Ψαχνά ο μεγαλομέτοχος, Σταμάτης Βελλής εξέδωσε... παράκληση προς τους οπαδούς. Αναλυτικά ανέφερε:

«Παρακαλώ θερμά όσους οπαδούς της ομάδας μας μεταβούν στα Ψαχνά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή Ψαχνών όπως:

1) Ασχοληθούν ΜΟΝΟ με την ομάδα τους και όχι με τον αντίπαλο, υποστηρίζοντας την και φωνάζοντας για αυτή σε όλη την διάρκεια του αγώνα

2) Μην απαντήσουν σε προκλήσεις και ύβρεις εκ μέρους των αντιπάλων οπαδών, κάτι σχεδόν βέβαιο κρίνοντας από την συμπεριφορά τους ως φιλοξενούμενοι στη Ριζούπολη

3) Μη προκαλέσουν τους οπαδούς του Ηρακλή με κανένα τρόπο

4) Να υπακούσουν στις όποιες υποδείξεις της Αστυνομίας

Γνωρίζω ότι δεν χρειάζεται να τα ζητήσω αυτά γιατί η συμπεριφορά τους είναι άψογη ως τώρα σε όλους τους αγώνες, είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Το κάνω όμως για να ζητήσω το ακόλουθο:

Όποιος νομίζει ότι δεν μπορεί να τηρήσει τα ανωτέρω, θα τον παρακαλούσα να μην μεταβεί στα Ψαχνά και να παρακολουθήσει τον αγώνα από την τηλεόραση, σπίτι του.

Ευχαριστώ πολύ,

Σταμάτης Βελλής»

 

Last modified onΠαρασκευή, 08 Μάρτιος 2013 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep