Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τιμωρήστε με, αλλά…»

Ο Σταμάτης Βελλής στο υπόμνημα που κατέθεσε στον αθλητικό δικαστή παραδέχτηκε ότι επετέθη στον Σελίμο, αλλά ζήτησε να τιμωρούνται και οι διαιτητές.

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα απολογήθηκε με υπόμνημα την Πέμπτη (07/03) στον αθλητικό δικαστή έπειτα από την επίθεσή του στον διαιτητή Σελίμο μετά το 1-1 με τη Νίκη Βόλου. Ο Βελλής παραδέχτηκε την ενοχή του, δεν υποσχέθηκε ότι στο μέλλον θα είναι πιο συγκρατημένος, τόνισε ότι λειτούργησε εν βρασμώ ψυχής, ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά πρέπει να τιμωρούνται και οι διαιτητές.

Αναλυτικά ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ανέφερε στο υπόμνημά του:

«Όσον αφορά τον εγκαλούμενο Σταμάτη Βελλή, δηλώνεται από τον ίδιο ότι αναλαμβάνει πλήρως τις προσωπικές ευθύνες του, ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΕΙ τις αποδιδόμενες σε αυτόν φράσεις με την υποσημείωση μάλιστα ότι απηύθυνε στον διαιτητή πολύ βαρύτερους χαρακτηρισμούς, τους οποίους ακριβώς λόγω των τύψεων και της ενοχής του δεν αποτόλμησε να αναγράψει στο Φύλλο Αγώνα. Δεν αναιρεί τίποτα από όσα είπε και εμμένει στους χαρακτηρισμούς του, που αφορούν την «διαιτητική συμπεριφορά» του διαιτητή του οποίου το όνομα ούτε θυμάται.

Συγχρόνως όμως αισθάνεται ντροπή, γιατί αναγκάσθηκε να κατέβει στο επίπεδο αυτού του «κυρίου» και των παρασκηνιακών αφεντικών του. Δυστυχώς έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να διαμαρτυρηθεί κανείς για τέτοιες πράξεις μιας και τα εντεταλμένα όργανα της ΕΠΟ τις καλύπτουν πλήρως και δεν αποδίδουν την δέουσα δικαιοσύνη.

Στο τέλος το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος στη θέση του είναι να εκφράσει την οργή και την αγανάκτησή του. Άλλος τρόπος αντίδρασης απέναντι σε κάποιον που δεν σέβεται ούτε το άθλημα που υπηρετεί ούτε τα χρήματα που κάποιος άλλος ξοδεύει για αυτό (σημειωτέον ότι από αυτά τα χρήματα πληρώνεται και ο ίδιος ο διαιτητής) δυστυχώς δεν υπάρχει.

Θα ήθελε πολύ να σας διαβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να επαναληφθεί, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν δυστυχώς ψέμα. Κατανοεί ότι εσείς οφείλετε να τον τιμωρήσετε και αποδέχεται την ποινή που θα αποφασίσετε. Θα ήταν ευχής έργο όμως αν τιμωρούνται με αντίστοιχες ποινές και οι διαιτητές που διαιτητεύουν με αυτό τον τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση είναι προφανές ότι ενήργησε εν βρασμώ ψυχής και υπό συνθήκες δικαιολογημένης αγανάκτησης, γιατί εκτός του ότι διαθέτει λευκό ποινικό και αθλητικό μητρώο δεν συνηθίζει να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο».

Last modified onΠέμπτη, 07 Μάρτιος 2013 14:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep